ca es en de

Festes de Santa Praxedis a Petra

Del 5 al 21 de juliol

festes-de-santa-praxedis-a-petra

 

 

Carnaval d'estiu, revetles i activitats a l'aire lliure protagonitzen les Festes de Santa Praxedis de Petra 2019 

 

"La calor, les vacances escolars, les primeres sortides a la platja, ens indiquen que alguna cosa està a punt de succeir al nostre poble: les festes de Santa Praxedis", anuncia el batle de Petra, Salvador Femenias, al programa de festes d'enguany.

 

I és que les festes de Santa Praxedis de Petra arranquen aquest 2019 el divendres 5 de juliol amb el Carnaval d'Estiu, una de les activitats més populars d'aquestes celebracions. L'endemà, dissabte 6, hi haurà la IV Cursa Popular Santa Praxedis, Memorial Catalina Riera "Serreta".

 

Les festes s'estendran durant dues setmanes, tot duent joia, joc, cultura, oci i esport a l'animat estiu del poble, fins al dia 21 de juliol, que se celebra el dia de Santa Praxedis amb nombroses activitats.  Una altra de les activitats destacades tendrà lloc dissabte dia 13 amb la XII edició de la Festa de Ses Clovelles. Es tracta d'una batalla amb clovelles d’ametlla i aigua davant l’ajuntament que atreu a milers de joves. També hi destaca per anar precedida del ball de Santa Praxedis, qui alliberarà les clovelles després de sortejar el dimoni.

 

El següent dissabte, dia 20 de juliol, tendrà el caràcter més tradicional. Hi podreu trobar la recollida de joies, sortida del dimoni i xeremies, trencadissa d'olles i correguda de joies, completes i gran verbena amb música en directe.

 

El divendres 21 de juliol és el dia de Santa Praxedis. L’ofici solemne es celebrarà a les 11:30 h i l’horabaixa se celebraran diverses activitats infantils, una vetllada de ball de bot amb l’Agrupació Puig de Bonany i la gran traca final a mitjanit.

 

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!

 

   Descarrega el programa de festes de Petra

   Més informació sobre el municipi aquí