diumenge, 22. setembre 2019
ca es en de
ca es en de

Festes des Vermar a Binissalem

del 8 al 29 de setembre

festes-des-vermar-a-binissalem

 

Binissalem celebra la seva 55a Festa des Vermar

 

Del 8 al 29 de setembre arriba una nova edició de la Festa des Vermar, que enguany s'allarga durant 3 setmanes, en què s’organitzen a Binissalem una gran quantitat d’activitats festives, moltes d’elles relacionades directament amb el món del vi.

 

Entre d'altres, hi destaquen, com tots els anys, el concurs de trepitjar vi, els sopars de fideus de vermar, la desfilada de carrosses, la batalla del raïm i la XVI Fira del Vi, que se celebrarà el proper 28 de setembre.

 

Així fa la convidada el batle de Binissalem, J. Victor Martí, al programa d'activitats, convidant tothom a gaudir de la festa amb respecte i responsabilitat. per tal de convertir la festa des Vermar en "una festa en la qual tots i totes siguem protagonistes. Ho són els candidats a Vermadors i Vermadores, que amb la seva valentia demostren un compromís amb aquest poble i amb les seves tradicions; ho són els vinaters per fer els millors vins; els comerciants, perquè 'posen guapos' els seus negocis per estar a l’altura de les circumstàncies; tots els organitzadors, associacions i particulars, aquests darrers participant amb seny i bon gust, decorant les seves taules pel sopar a la fresca i deixant al més alt nivell la imatge d’aquest poble que tots i totes duim al cor".

 

De la mateixa manera, "també en són protagonistes els participants de la gran quantitat d’esdeveniments, actes, desfilades, exposicions, encontres gastronòmics: trepitjadors, pregoners, artesans, artistes, cuiners, esportistes... i tots els visitants que fan sempre de la Festa des Vermar una gran festa".

 

L'AJUNTAMENT DE BINISSALEM VOS DESITJA UNES BONES FESTES DES VERMAR!

 

 

PROGRAMA DE BUTXACA:


 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí