ca es en de

Festes i fira nocturna de s'Illot (Manacor)

del 12 al 25 d'agost

festes-i-fira-nocturna-de-s-illot

 

Silloters i silloteres gaudeixen de les seves festes d'estiu fins a dia 25 d'agost

 

La localitat costanera de s’Illot, entre els municipis de Manacor i Sant Llorenç des Cardassar, celebra les seves festes d’estiu d'aquest 2019 entre el 12 i el 25 d'agost. Hi haurà tot d'activitats infantils i per a tots els públics, com ara la processó marítima que tradicionalment se celebra el dia de la Mare de Déu de l'Assumpta, 15 d'agost.

 

També hi destaca, dissabte dia 17 d'agost, la XIII Fira nocturna de s’Illot, productes artesans i autòctons de les Illes Balears. D'altra banda, dia 20 d'agost se celebren les Olimpíades Silloteres i el minifestival de dansa Dans'Illot.

 

Tal com anima el regidor de festes de Manacor, Artur Aguiló, a la presentació del programa de festa: "És l’hora de sortir al carrer i saludar els familiars, els amics, els veïns i coneguts i compartir amb tots ells aquestes estones d’alegria i diversió. La vostra participació serà el millor premi per a totes les persones que hem estat treballant aquests mesos en la preparació d’una festa que, com en altres ocasions, conjuga elements tradicionals i arrelats a casa nostra".

 

L'AJUNTAMENT DE MANACOR VOS DESTITJA UNES BONES FESTES D'ESTIU!!!

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí