dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes i Mercats de Nadal a Santanyí

De l'1 de desembre al 5 de gener

festes-i-mercats-de-nadal-a-santanyi

Amb l’arribada de Nadal, els diversos pobles que configuren el municipi de Santanyí celebren mercadets de Nadal plens de decoracions, dolços i complements nadalencs.

 

Porto Petro, Santanyí, l’Alqueria Blanca, Es Llombards, Cala Figuera o Cala d’Or organitzen aquests mercadets en les seves places, on també s’hi poden trobar activitats infantils o bústies reials.

El Nadal a Santanyí hi duu molts de mercats per fer-hi les millors compres

 

L'arribada "oficial" del Nadal a Santanyí tendrà lloc dissabte dia 1 de desembre amb l'encesa de l'arbre de Nadal a Cala d'Or i la primera visita del Pare Noel al municipi. 

 

A continuació hi haurà tot un seguit de dates on podreu trobar diversos mercats nadalencs: el primer, el Mercadet de Nadal a Cala Figuera, serà dia 8. L'endemà, dia 9 de desembre, hi trobareu el Mercadet de Nadal a Es Llombards, i dia 14 de desembre se celebrarà el Mercadet de Nadal a s’Alqueria Blanca. Tots ells eran d'horabaixa, i començaran a les 16.00 hores.


Dia 15 de desembre, també d'horabaixa, se celebrarà el tradicional Mercat de Nadal de Santanyí, que serà el més gran. La inauguració tendrà lloc a les 17.00h. Hi haurà mostra de betlems, concerts de cançons de Nadal, concurs de dibuix i moltes coses més. Tot plegat tendrà lloc a la Plaça Major i a l’envelat de la Plaça Constitució.

 

L'endemà, dia 16 de desembre, hi haurà Mercat de Nadal solidari a Porto Petro, d'11 a 16h. I, com no pot ser d'una altra manera, dia 5 de gener no hi faltarà la cavalcada dels Reis Mags, que es passejaran per diferents parts i nuclis del municipi de Santanyí.

 

 

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!!!

  

Més informació clicant aquí