ca es en de

Festes Patronals de Santa Margalida

del 12 al 21 de juliol

festes-patronals-de-santa-margalida

 

Santa Margalida torna a fer lluir les beates i els carrers del poble homònim

 

Divendres, 12 de juliol, a les 19:00 h, la repicada de campanes i hissada de l’estendard de la Vila al campanar. de Santa Margalida donaran el sus a les festes municipals del poble. L'endemà, dissabte 13, tendrà lloc la VII Diada Pagesa.

 

Després d'escollir, aquell cap de setmana, les beates d'aquesta edició de les festes, les activitats seguiran, fins arribar a dia 17 de juliol, en què se celebren les populars corregudes de joies i la trencadissa d'olles a la plaça de la Vila. Però el dia gran de festes no arribarà fisn dissabte, 20 de juliol. De vespre hi haurà ofici solemne, presidida pel novell prevere Mn. Juan Femenia Avila. El ball de l’oferta, a continuació, anirà a càrrec dels Xeremiers i Flabiolers de la Vila i de l’Escola de ball de bot de Santa Margalida.

 

Per la seva banda, tendrà cura dels cants la Coral de Santa Margalida. Tot seguit, se celebrarà la típica processó amb la relíquia de la santa i la imatge de la patrona acompanyada pels Xeremiers i Flabiolers de la Vila. Obriran la processó els Gegants de la Vila. 

 

L'AJUNTAMENT VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE SANTA MARGALIDA!

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí