ca es en de

Festes Sant Antoni a Andratx, Port d'Andratx i s'Arracó

del 18 al 25 de gener

festes-sant-antoni-a-andratx-port-d-andratx-i-s-arraco

 Sant Antoni crema a Andratx, Port d'Andratx i s'Arracó

 

Sant Antoni arriba a Andratx, Port d'Andratx i s'Arracó carregat d'activitats. Serà el proper dissabte 18, diumenge 19 i dilluns 20 quan se celebra la festivitat de Sant Antoni, i que és, amb els seus foguerons el dissabte vespre i les beneïdes el diumenge, un dels esdeveniments més esperats pels andritxols durant tot l'any.

 

Dissabte 18 s'encendran els foguerons a Andratx i a partir d'aquest moment hi haurà ballada popular de l'Escoleta Aires d'Andratx, actuació musical i correfoc. Diumenge 20 hi haurà les beneides a partir de les 12 h (concentració a les 11.30h al Passeig de Son Mas). 

 

A s'Arracó se celebren les beneïdes també dia 18 (concentració a Henriettas a las 16.30h), a les 19h hi ha encesa de foguerons i final de festa amb ball popular.

 

El següent dissabte, 25 de gener, se celebra Sant Antoni al Port d'Andratx. A les 16.30h serà la concentració per a les beneïdes al Saluet, amb l'inici del recorregut a les 17h. Posteriorment, a les 19h, es farà l'encesa de foguerons a la Plaça de l'Església, amb l'actuació del grup 'Gin Tonics' a les 22h.

 

 

Sant Antoni 2020

 

  

Molts d'anys i visca Sant Antoni!

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí