ca es en de

Festival de Música a Pollença

del 7 al 31 d'agost

festival-de-musica-a-pollenca

 

La 58a edició del Festival de Pollença oferirà un concert de la Filharmònica de Londres

 

 

Arriba una nova edició del clàssic Festival de Pollença, amb un programa de nou concerts que tendran lloc des del dimecres 7 d’agost fins al dissabte 31 d’agost al Claustre de Sant Domingo. Serà la 58a edició d'aquest esdeveniment.

 

De nou, el festival de referència de la música clàssica aposta per formacions de renom internacional. Tal com va destacar el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, durant la presentació: “Presentam aquest festival amb molta d’il·lusió amb l’Orquestra Filharmònica de Londres com a referent”. També va destacar l'homenatge que enguany es ret al músic i fill il·lustre pollencí Miquel Capllonch. “És de rebut que des del festival es doni a conèixer una figura a vegades poc coneguda fins i tot pels mateixos pollencins”.

 

Així, el plat fort és la presència, el dimarts 27 d’agost de la London Philharmonic Orchestra, una de les més conegudes orquestres internacionals, elogiada per la seva distingida i extensa trajectòria, així com pel seu esperit d'avantguarda. En aquesta ocasió
interpretarà obres de Mozart i Beethoven dirigida per Juanjo Mena, un dels directors espanyols més reconeguts del circuit internacional. 

 

L'encarregada d'obrir el festival, però, serà l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que oferirà un concert el dia 7 d’agost dirigida per Manuel Hernández Silva, director musical i artístic de l'Orquestra Filharmònica de Màlaga i de l'Orquestra Simfònica de Navarra.
El concert comptarà amb la presència del magistral trompetista veneçolà Pacho Flores, considerat pels experts en música clàssica com un dels millors en aquest instrument del panorama actual.

 

 

   Més informació

   Més informació sobre el municipi aquí