ca es en de

Festival Mallorca Jazz Sa Pobla

del 29 de juliol al 25 d'agost

festival-mallorca-jazz-sa-pobla

El Mallorca Jazz sa Pobla celebra 25 anys de bones propostes musicals

 

25 anys de bones propostes musicals jazzístiques d'arreu del món, en la seva gran majoria gratuïtes i a l'aire lliure. El Festival Mallorca Jazz Sa Pobla es consolida com la millor cita anual amb el jazz a les Illes en la seva 25a edició, que se celebrarà del 29 de juliol al 25 d’agost.

 

“Jazz és sa Pobla i sa Pobla és jazz", va destacar el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, durant la presentació. "Ens hem de felicitar per oferir un festival d’aquestes característiques i que va molt més enllà de la música. Dóna vida a l’estiu pobler amb totes les activitats paral·leles que s’hi sumen l’oferta gastronòmica, tant per als poblers com per als visitants. Enguany, tornarem a convertir sa Pobla en el punt de referència dels aficionats a aquest gènere", afirmà Gelabert.

 

Parer que comparteix el regidor de Cultura, Antoni Simó Tomàs: "25 anys, són 25 anys de compromís per un projecte en què no tot ha estat fàcil. El projecte és, sens dubte, fruit de la perseverança d'en Pep Crespí, qui ha fet de la seva passió un altaveu de cultura cap a la gent del poble i forana”, manifestà durant la presentació.

 

En aquesta edició, es realitzarà un programa de concerts i d'activitats paral·leles amb artistes de primera fila mundial a l'escenari principal. A més a més, cada dia del mes d'agost a l'escenari central de la plaça Major es podrà gaudir de diversos concerts Off festival amb grups de diferents tendències del jazz. De la programació oficial, hi destaquen les veus de Cyrile Aimée i Catherine Russell. De Mallorca prové una altra proposta, Glissando Big Band. I tancarà el programa Mariola Membrives amb el seu homenatge Lorca, Spanish songs.

 

 L'AJUNTAMENT DE SA POBLA VOS CONVIDA A GAUDIR D'AQUEST GRAN ESDEVENIMENT!

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí