ca es en de

Fira d'Antiguitats, Col·leccionisme i Objectes Vintage "Serra de Tramuntana"

del 12 al 14 d'octubre

fira-d-antiguitats-col-leccionisme-i-objectes-vintage-serra-de-tramuntana

 Des del 2013 els antiquaris de Mallorca es reuneixen el mes d’octubre per exposar els seus tresors a la Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i Objectes Vintage Serra de Tramuntana.

 

Un esdeveniment que dura quatre dies, que té lloc a la falda de la serralada mallorquina i que atreu a tota mena de visitants curiosos i col·leccionistes amb ganes d’aconseguir objectes i mobiliari històric.

 

 

  Una quarentena d'expositors es mostren a la Fira d'Antiguitats, Col·leccionisme i Objectes Vintage de la Serra de Tramuntana

 

 Fins a 36 expositors de l'illa de Mallorca i 3 de la Península es donen cita a la sisena edició de la Fira d'Antiguitats, Col·leccionisme i Objectes Vintage de la Serra de Tramuntana, que se celebra aquest 2018 del 12 al 14 d'octubre a la Finca Son Termes de Bunyola.

 

S'hi pot trobar, a bon preu, una àmplia varietat d'antiguitats i peces de col·leccionisme, des antics mobles mallorquins dels segles XVII i XVIII a pintures i tot tipus d'objectes de decoració, parament i vintage.

 

A més a més, hi haurà servei de bar amb menús i tapes que es podran degustar en una agradable terrassa envoltats de relíquies del passat i objectes originals.

 
Font text: Artsmallorca.com

 

   Més informació sobre el municipi aquí