ca es en de

Fira d'Artà

del 7 al 23 de setembre

fira-d-arta

 La fira ramadera d’Artà és la primera gran fira de la temporada de tardor. En ella s’hi pot trobar una gran quantitat de productes agroalimentaris, ramaders, artesanals i industrials així com mostres i exhibicions variades.

 

La fira ramadera d’Artà coincideix amb la celebració de la Ruta Gastronòmica del Me i l’Ametla, en la que hi participa una amplia representació dels restaurants del municipi.

El món rural i la gastronomia es donen cita en una nova edició de la Fira d'Artà

 

La Fira d'Artà començarà aquest divendres 7 amb el Capvespre Rural, una divertida sessió per al jovent, amb proves sorpresa i música. S'horabaixa hi haurà pamboliada popular solidària al Santuari de Sant Salvador.

 

Dissabte dia 8 hi haurà exhibició eqüestre i Fironet, a partir de les 18h a la Gran Vida de la Constitució. Serà, tal com promet el programa, una gran vetlada pagesa en què podreu conèixer de primera mà productes i serveis del poble. Els Xeremiers d'Artà i Esclafits i Castanyetes seran els encarregats de donar la benvinguda el cercavila. A les 19 h, hi haurà contacontes amb Lluís Gili, que us transportarà a un món de fantasia i misteri amb les seves rondalles i cançons. A partir de les 19h i fins a les 23h també hi haurà vins mallorquins a càrrec dels mateixos bodeguers, i presentació de productes de Licors Moyà. A les 21 també hi destaca la XX Mostra de Balls Tradicionals.

 

Diumenge dia 9 se celebrarà la IX Trobada de Piragües Es Firó, que sortiran de la Colònia de Sant Pere, i, a partir de les 10h, se celebrarà la Fira Agrícola i Ramadera d'Artà 2018, amb una bona mostra d'animals, que s'ubicaran a la plaça del Conqueridor i voltants, i tot un seguit de tallers, demostracionsi degustacions relacionats amb foravila i el medi ambient.

 

La fira també inclou la III Ruta Gastronòmica: diversos restaurants del municipi, en col·laboració amb productors locals, oferiran, de divendres dia 7 fins al diumenge 9 de setembre, diferents plats elaborats per a l'ocasió, on els ingredients principals són el mè i l'ametla d'Artà (més informació i menús al programa).

 

Les activitats continuaran fins a diumenge 22, amb propostes culturals, esportives i lúdiques que complementaran el programa de la Fira d'Artà 2018.

 

L'AJUNTAMENT D'ARTÀ VOS DESITJA UNA BONA FIRA!

 

Més informació