dimecres, 25. novembre 2020
ca es en de
ca es en de

Fira d'Artesania a Pollença

Del 14 al 29 de novembre

fira-d-artesania-a-pollenca

Pollença celebra (La Fira) en format reduït, amb activitats culturals i artesania

 

Tots els mesos de novembre, Pollença celebrala seva fira més tradicional. La Fira de Tardor de Pollença és principalment una fira artesana i agrícola, molt arrelada al producte local, a l’artesania mallorquina pròpia, als productes del camp i a la cultura tradicional, però també a l'artesania.

 

Donat que (La Fira) no s’ha pogut celebrar en el seu format més tradicional, l'Ajuntament de Pollença ha decidit convocar esdeveniments de petit format, per tal d'oferir un petit tast als pollencins i pollencines de l’essència de la Fira amb
activitats culturals ben diverses, i també amb actes d’entreteniment, esportius, etc., adreçats a col·lectius concrets per tal d’evitar aglomeracions i que empitjori la situació sanitària a nivell local.


"Concerts, tallers, conferències, truc, presentació de llibres, circ, cinema, dramatitzacions, artesania... això és el que us presentam en
aquest programa amb l’esperança que en gaudiu i que la Fira no passi de llarg ni inadvertida", tal com presenta el batle, Bartomeu Cifre, al programa.

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí