ca es en de

Fira d'Ocupació i Empreniment

dies 21 i 22 de març

fira-d-ocupacio-i-empreniment

 

EmpleatCalvià és un espai de trobada entre persones que busquen feina i empreses que necessiten professionals per cobrir llocs de treball ubicats exclusivament en el terme municipal de Calvià.

 

La fira s'adreça tant a empresaris com a persones que busquen feina, que es troben durant un dia en un marc ideal per al networking.

 

 

Calvià impulsa l'ocupació i l'emprenedoria a través d'una fira dedicada a l'ocupació

 

Els propers 21 i 22 de març se celebra a Calvià la segona edició de la Fira d'Ocupació i Emprenedoria, dirigida a persones que busquen nous talents o treball en els diferetes municipis calvianers.

 

Es tracta d'una jornada especial dedicada tant a les persones actives o en atur que busquen feina o millorar les seves condicions com als ocupadors o empresaris. Tampoc deixa de banda els emprenedors/es i treballadors/es i autònoms/es, ja que aquests trobaran en aquesta fira un marc ideal per ampliar la xarxa de contactes i aprendre de l'experiència d'altres.

 

Ja siguis treballador/a o empresa, ja pots inscriure't. Els que busquen feina poden inscriure prèviament a la borsa a través d'aquest enllaç:

https://gestionandote.com/Candidatos/cuenta/registrarse?orga_id=1323&oferta_id=0&convocatoria_id=0

 

Pel que fa a emprenedors i autònoms, podran inscriure a la fira a través d'aquest formulari

 Ofertes de treball - 21 de Març  

9:30 - 14:00 h. | 15:00 - 18:30 h.

 

Si ets un treballador/a buscant un lloc de treball, o una empresa que necessiti nou personal, acudeix a la fira aquest dia per a aconseguir els teus objectius.

 

POLIDEPORTIVO GALATZÓ
Av. Puig de’n Saragossa, 2.
07183, Santa Ponça

 

Més informació clicant aquí: http://empleatcalvia.com/

  Emprenedoria - 22 de Març   

9:00 - 14:00 h.

 

Jornada especial dedicada als emprenedors/as i treballadors/as autònoms/as. Ideal per a ampliar la teva xarxa de contactes i aprendre de l'experiència d'uns altres.

 

SALA PALMANOVA
C/ Diego Salvà Lezaun, 2.
07181, Palmanova

 

Més informació clicant aquí: Programa

 

  

Més informació clicant aquí...