divendres, 6. desembre 2019
ca es en de
ca es en de

Fira de la Mel a Llubí

17 de novembre (activitats fins dia 7 de desembre)

fira-de-la-mel-a-llubi

 

Endolçau-vos la tardor amb la Fira de la Mel de Llubí 2019

 

Llubí compta amb una destacable tradició apicultora, i per això la Fira de la Mel té la funció d'exhibir la varietat de productes que es fan amb aquest producte, però també reivindica una tradició que no es vol deixar perdre.

 

La fira tendrà lloc dia 17 de novembre, però les activitats del programa s'estenen des de dia 31 d'octubre fins al 28 de novembre.  Les activitats principals del dia de la fira tendran lloc a la plaça de la Carretera, on podreu visitar el mercat i les exhibicions de treballs, activitats i dibuixos sobre les abelles, realitzats per les nines i nins del CEIP Duran Estrany i de l’Escoleta Infantil Municipal. Seguidament, hi haurà exposició d'animals, espectacle a càrrec del Circ Bover i final de fira amb xocolatada i degustació de l'ensaïmada gegant i coquetes de patata.

 

Una bona oportunitat per tastar mel de proximitat, aprendre de les seves varietats d’origens i sabors, així com degustar productes derivats i gaudir d’exposicions relacionades amb la mel. No vos la perdeu!

 

L'AJUNTAMENT DE LLUBÍ VOS DESITJA UNA BONA FIRA DE LA MEL!

 

 

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí