ca es en de

Fira de la Mel a Llubí

18 de novembre (activitats fins dia 12 de desembre)

fira-de-la-mel-a-llubi

La fira de la mel de Llubí és una fira temàtica clàssica de la tardor mallorquina.

 

El poble compta amb tradició apicultora de segles d’antiguitat, que es reivindica en aquest esdeveniment en el que també acudeixen apicultors de tota la illa.

 

Una bona oportunitat per tastar mel de proximitat, aprendre de les seves varietats d’origens i sabors, així com degustar productes derivats i gaudir d’exposicions relacionades amb la mel.

 

Llubí s'endolça amb motiu de la XIX Fira de la Mel

 

 Les activitats prèvies a sa Fira de la Mel de Llubí comencen el dia 7 de novembre, amb activitats lúdiques i d'oci com excursions, exposicions, tallers per a infants, teatre, etc.

 

La XIX Fira de la Mel obrirà diumenge dia 18 de novembre a les 10.00h. A la plaça de la Carretera hi trobareu mostra i degustació de sobrassada amb mel i mulsum, recepció d'autoritats, i també la inauguració de l'exposició de treballs, activitats i dibuixos sobre les abelles realitzats per les nines i nins del CEIP Duran Estrany i de l’Escoleta infantil Municipal. Seguidament, se farà l'entrega del premi al guanyador del concurs de cartells i visita als estands de la fira.

 

Al carrer Desaigua hi trobareu exposició d'animals i eines antigues de l'agricultura, demostració del vol de rapinyaires, concert, xocolatada i degustació de coquetes de patata i ensaïmada gegant, i, al vespre, cinema al teatre municipal amb pel·lícules al voltant de les abelles i la mel.

 

Així mateix, les activitats, tallers per a nins i d'altres propostes d'oci continuaran fins a dia 27, en què se celebrarà la Fira Tradicional de Llubí, amb exposició i venda de productes en general i la tradicional bunyolada, entre moltes altres activitats.

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí