ca es en de

Fira de la Serra de Tramuntana

14 d'octubre

fira-de-la-serra-de-tramuntana

 La Fira de la Tramuntana es un esdeveniment que es celebra durant un cap de setmana de principis d’octubre al monestir de Lluc, en el municipi d’Escorca.

 

Es tracta d’una fira de caràcter eminentment artesanal i naturista en la que també es celebren activitats relacionades amb el santuari com visites guiades, exposicions o concerts dels blauets.

 

La Fira de Tramuntana compta també amb una generosa mostra d’artesania, productes naturals i tradicionals de les illes, a més de diversos tallers, concursos i ballades.

Darreres notícies: 

Degut als tres dies de luto oficial decretat pel Govern de les Illes Balears pels terribles fets succeïts a Sant Llorenç, el Santuari de Lluc, l’Ajuntament d’Escorca i Spiritual Mallorca hem decidit cancel·lar la fira de la Serra de Tramuntana el dissabte dia 13 d’octubre.

El diumenge dia 14 la fira es celebrarà amb normalitat dins l’horari establert.

 

 

Entre les 10.00 i les 17.00 h del proper cap de setmana, 13 i 14 d'octubre, el Santuari de Lluc acollirà una nova edició de la Fira de Tramuntana. Serà la XXIV edició d'una fira que congrega amants de la natura i de l'artesania, a més de la cultura popular. 

   Mes informació...

   Més informació sobre el municipi aquí