dissabte, 16. novembre 2019
ca es en de
ca es en de

Fira de Feines de Tardor des Capdellà (Calvià)

dies 16 i 17 de novembre

fira-de-les-feines-de-tardor-a-es-capdella-calvia

 

Cercau una fira típica de tardor? La vostra és la Fira de Feines de Tardor des Capdellà

 

L'Ajuntament de Calvià, juntament amb els veïnats del poble, associacions, botigues i restaurants, organitzen la IV Fira de Feines de Tardor des Capdellà i del programa d’activitats que es concentren els dies 16 i 17 de novembre, però que s’amplia amb activitats els dies previs a la Fira.

 

La fira pretèn donar a conèixer la tradició de les feines del camp i gaudir d’un poble d’interior com es Capdellà, que encara té, com a part de la seva economia, l’agricultura i la ramaderia. Hi destaquen la mostra d'animals, l'exposició d’eines antigues, el mercat tradicional i agroalimentari, el campionat de cans pastors, i els plats especials que elaboraran els restaurants. A la carpa de la Fira, a més a més, hi haurà activitats lúdiques, música, ball i un grapat de propostes diferents per a tota la família.

 

Tal com afirma el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, "aquesta Fira es consolida com una cita ineludible del mes de novembre, no sols per als capdellaners i capdellaneres, sinó també per als visitants que venen de totes bandes de l’illa".

 

 L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ VOS DESITJA UNA BONA FIRA!

 

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí