ca es en de

Fira de les Feines de Tardor a Es Capdellà (Calvià)

dies 10 i 11 de novembre

fira-de-les-feines-de-tardor-a-es-capdella-calvia

 

La fira de les feines de tardor des Capdellà, en el municipi de Calvià, començà el seu recorregut l’any 2016 com a mostra de les feines tradicionals que s’han fet històricament a la falda del Galatzó.

 

Els animals ocupen un lloc destacat en aquesta fira, a la que també s’hi pot veure artesania. Els veïns de la localitat s’impliquen en cada edició per a consolidar aquesta fira dins el calendari mallorquí.

Torna la Fira de les Feines de Tardor a Es Capdellà

 

Enguany se celebra per tercer any consecutiula Fira de les Feines de Tardor d'Es Capdellà i un any més el programa està farcit amb activitats d'allò més variat i engrescador.

 

Tal com anima el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, es Capdellà ens convida "a participar en aquesta Firaon els capdellaners i capdellaneres, associacions, botigues i restaurants, ens obrin les portes de casa seva i els carrers i places de pinte en ample".

 

Si vos hi apropeu, podreu gaudir-hi de les activitats més tradicionals, com són la mostra d'animals, una exposició d'eines antigues, el mercat tradicional i agroalimentari, un campionat de cans pastors, com de propostes més novedoses, com la Mostra Gastronòmica, amb plats especials als restaurants i a la carpa de la fira o activitats lúdiques per a tota la família. Tampoc hi poden faltar la música, el ball i moltes propostes més.

 

Apropeu-vos a aquesta localitat a la falda del Galatzó per gaudir d'un bon dia de fira de tardor!

Més informació clicant aquí...