ca es en de

Fira de sa Perdiu a Montuïri

2 de desembre (activitats fins dia 15 de desembre)

fira-de-sa-perdiu-a-montuiri

Cada any, Montuïri celebra el primer diumenge de desembre la Fira de sa Perdiu i durant tot el dia omplen la Plaça Major i els carrers adjacents tot tipus de parades amb aliments tradicionals, productes artesans, ecològics, industrials, etc.

 

La Fira de sa Perdiu destaca per la celebració del concurs de perdiu de reclam, que dóna nom a la fira i compta amb quatre dècades.

 

La Fira de sa Perdiu bufa les espelmes de les 40 edicions

 

Ja és oficial el programa de la Fira de sa Perdiu. Una fira especial, ja que arriba a les 40 edicions de celebració. I és que, com cada any, el primer diumenge de desembre Montuïri celebra la seva tradicional fira de caràcter agrícola i ramadera, l'eix principal de la qual és aquesta au característica de Montuïri.

 

Enguany, a més del famós concurs de perdius de reclam, mercat d'artesans durant tot el cap de setmana i un dia de firó, l'Ajuntament de Montuïri també ha organitzat un bon grapat d'activitats paral·leles com ara exposicions, tast de vins, mostra d'animals o visites, que duraran fins al 15 de desembre.

 

També hi destaca la gran exposició, en el marc del mercat, de més d'una quinzena d'artesans que donaran mostra de les seves professions que vénen de lluny. Tot està pensat per passar un diumenge de tardor diferent, tot trescant els carrers d'aquest municipi del Pla. Més informació al programa d'activitats complet, a sota.

 

L'AJUNTAMENT DE MONTUÏRI VOS DESITJA UNA BONA FIRA DE SA PERDIU!

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí