ca es en de

Fira de Setembre a Manacor

14, 15, 16 i 17 de setembre

fira-de-setembre-a-manacor

 Des de fa una vintena d’anys, Manacor acomiada la temporada estiuenca amb la fira de setembre. Una de les fires més primerenques de la tardor, però també de les més ambicioses.

 

Artesania i gastronomia juguen un paper molt important en aquest esdeveniment, que compta amb expositors de nombrosos comerços del poble i activitats paral·leles com concerts i exposicions que enriqueixen els dies de la fira.

Manacor celebra una nova Fira de Setembre amb la vista posada a la producció agrària ecològica

 

Entre el 14 i el 17 de setembre de 2018 se celebra una nova edició de la Fira de Setembre a Manacor, una fira dedicada al producte artesanal i balear, que enguany inclou la I Fira de Producció Agrària Ecològica.

 

Les activitats començaran dissabte 15 a l'Avinguda des Tren amb la I Trobada de ball en línia Fira de Setembre de Manacor, a càrrec de l'acadèmia de ball Jaume & Aina (de 19 a 20h).

 

Diumenge dia 16 és el dia fort de la fira: a partir de les 9.00 i fins les 20.00h de s'horabaixa trobareu a l'Avinguda des Tren les paredetes de venda d'articles d'artesania i producte balear, exposició i venda de productes amb certificació ecològica, així com la Colla gegantera de Manacor i Ball de Gegants cada hora durant tot el dia. A més a més, a la plaça de sa Mora hi haurà taller infantil "bombes de flors" a càrrrec d'Ennigulart i també s'hi celebrarà la I Desfilada de joves dissenyadors mallorquins a partir de les 19.00 h.

 

Dilluns 17, de les 8.30 a les 13.30h, se celebrarà el Firó i mercat setmanal a l'Avinguda Mossèn Alcover. A més, els dies 14, 15 i 16 trobareu atraccions de fira tot el dia a l'esplanada de l'estació.

 

 

 

Més informació