divendres, 26. abril 2019
ca es en de
ca es en de

Fira de Tardor de Marratxí

4 de novembre

fira-de-tardor-de-marratxi

 

La Fira de Tardor de Marratxí és un esdeveniment consolidat dins el panorama mallorquí de fires del començament del novembre.

 

Una fira que edició darrera edició aposta pel producte local i de proximitat, així com també per distintes iniciatives ecològiques.

 

Els darrers anys, la fira es complementa amb un dinar de food trucks i diverses actuacions musicals per part de grups locals de pop rock.

 

La Fira de Tardor de Marratxí compleix 20 anys

 

La Fira de la Tardor és, tal com asseguren els organitzadors, una de les cites més emblemàtiques i consolidades dins del calendari marratxiner. Enguany celebra la vintena edició i per això durà tota mena d'activitats que faran d'ella una fira especial.

  

Tendrà lloc el diumenge 4 de novembre, entre les 9.00 i les 17.00 h, a la plaça de Sant Marçal.

  

La Fira de Tardor és, per antonomàsia, la fira del producte local i ecològic, que promou i fomenta la identitat de Marratxí. Un any més, té un caràcter plural, i promociona la participació i la innovació. 

 

 És, d’una altra banda, una fira per a tots tipus de públic, amb un protagonisme clar i destacat per als artesans, comerciants i entitats de Marratxí.

 

 Entre els actes previstos per enguany, hi ha la Quarta Trobada de Geganters de Mallorca, les canyes de bambú que instal·larà el Circ Bover per als nins i nines i el concert que Biel Ensemble oferirà a les 12.30 a l’església de Sant Marçal, amb peces de Mozart i Heitor Villa-Lobos. 

  

En definitiva, tal com la defineix l'Ajuntament de Marratxí, serà "una gran fira, de comerç i de convivència, per a tothom i de tothom".

 

MOLTS D'ANYS I BONA FIRA!

 

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí