dimarts, 22. octubre 2019
ca es en de
ca es en de

Fira de Tardor i Firó a Porreres

27 d'octubre

fira-de-tardor-i-firo-a-porreres

Diumenge 27 d'octubre se celebra la Fira de Porreres 2019, gran aparador del potencial comercial, industrial i cultural del municipi

 

La Fira de Porreres és un esdeveniment de caràcter econòmic, però també cultural i social. Mostra el bo i millor de la indústria, el comerç i les manifestacions artístiques i culturals del poble. Organitzada per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Porreres, compta amb una estreta col·laboració dels comerços, empreses i les entitats i associacions locals.

 

Tal com afirma la batlessa de Porreres, Francisca Mora Veny, "podem dir, sense complexos, que a dia d’avui la Fira de Porreres s’ha convertit en un gran aparador que reuneix la pràctica totalitat dels sectors del nostre poble".

 

Tot i que les activitats s'estenen al llarg d'un mes i mig, la Fira se celebrarà diumenge dia 27 d'octubre. Com ja és costum, aquell dia es farà la Mostra de Productes Locals, i també hi haurà les tradicionals aexposicions variades a diferents espais del poble, amb exhibició de diversos animals, venda de tot tipus de productes artesanals, actuacions musicals, etc.

 

Aquest esdeveniment es complementarà l'endemà, 28 de setembre, amb la celebració del Firó, una mostra més petita dedicada als comerços del poble.

 

Molts d'anys i bona fira!!!

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí