divendres, 26. abril 2019
ca es en de
ca es en de

Fira del llibre antic i d'ocasió a Palma

del 12 d'abril al 5 de maig

fira-del-llibre-antic-i-d-ocasio-a-palma

 

El Jardí del Centre Cultural la Misericòrdia acull des de fa més de 10 anys la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió, una cita clau per als amants dels llibres antics i descatalogats. Una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, que tots els anys fa participar diferents llibreries procedents de Palma i d'altres territoris de parla catalana.

 

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió pretén acostar als ciutadans exemplars de diferents matèries que sovint són difícil de trobar, així com productes editorials de tota mena.

 

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió celebra els 13 anys d'existència

 

 

Del 12 d'abril i fins al 5 de maig la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió prendrà els carrers de Palma. La Fira va ser inaugurada divendres 12 d'abril amb el pregó de l’escriptor Miquel Sbert.

 

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió es consolida i que arriba a la 13a edició amb la participació de quatre llibreries especialitzades en llibre antic i d’ocasió: Llibreria Bazar del Libro (Palma), Llibreria Al Tossal (València), Llibreria Asilo del libro (València) i Llibreria Querubín (València).

 

Els visitants podran investigar i cercar entre més de 5.000 llibres de totes èpoques i temàtiques variades: llibres científics, de geografia, d’història, de cuina, d’autoajuda, d’art, novel·les, llibres infantils, gravats, mapes, pòsters, etc, i col·leccionisme de paper en general.

 

És el segon any que la participació a la Fira s’organitza a través d’una convocatòria pública amb la què el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports posa a l’abast dels professionals del sector del llibre antic i d’ocasió un canal per facilitar-ne la seva participació. ‘És una obligació per al nostre Departament facilitar aquests espais d’encontre entre llibreries de llibre antic i d’ocasió i els seus lectors’, va afirmat el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles.

 

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió es podrà visitar fins al 5 de maig al jardí del Centre Cultural la Misericòrdia en horari de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

 

   Més informació de la Fira aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí