ca es en de

Fira del Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears a Vilafranca de Bonany

del 18 al 21 d'octubre

fira-del-teatre-infantil-i-juvenil-de-les-illes-balears-a-vilafranca-de-bonany

Vilafranca de Bonany acull anualment la celebració de la Fira del Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. Un esdeveniment que l’associació Sa Xerxa organitza des de l’any 2003 durant el mes d’octubre.

 

La Fira del Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears de Vilafranca de Bonany cerca promocionar la feina de les companyies de les illes i compta també amb actuacions d’altres companyies vengudes de diferents indrets d'Espanya i de l’estranger.

 

Una bona oportunitat per gaudir durant uns dies de la millor selecció de teatre familiar.

 

 

 

Quatre dies per gaudir del millor teatre familiar a Vilafranca de Bonany

 

La Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (FIET) és l’esdeveniment més important de Balears pel que fa al teatre per a tots els públics, especialment adreçat al públic familiar.

 

Així, del 18 al 21 d'octubre, Vilafranca de Bonany es convertirà de nou en seu del millor teatre infantil i juvenil i en un mercat d’arts escèniques amb rellevància a nivell local, estatal i internacional. Enguany la fira torna a programar un bon grapat d'espectacles de teatre, circ i d'altres arts escèniques per omplir, durant quatre dies, Vilafranca de Bonany de propostes familiars.

 

A més a més, un altre dels objectius de la FIET ésla promoció de les arts escèniques fetes a les illes, però també és un espai de reflexió, i d’intercanvi. És per això que també inclou unes jornades professionals, que promocionen el naixement de nous projectes i les sinergies que involucren la indústria cultural pròpia amb projectes internacionals.

 

 

 

   Consulta el programa de les festes

   Més informació sobre el municipi aquí