dimecres, 25. novembre 2020
ca es en de
ca es en de

Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears (FIET 2020) a Vilafranca de Bonany

del 30 d'octubre al 29 de novembre

fira-del-teatre-infantil-i-juvenil-de-les-illes-balears-a-vilafranca-de-bonany

 

La Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears dribla la crisi de la covid i convida 15 companyies

 

L'edició 2020 de la clàssica FIET tendrà lloc entre el 30 d'octubre i el 29 de novembre a Vilafranca de Bonany, tot adaptant-se a les noves restriccions sanitàries. Durant cinc caps de setmana podreu veure una versió expandida de la fira, a través de diferents funcions programades amb un total de 15 companyies de Mallorca.

 

A més a més, enguany totes les funcions es podran veure en streaming perquè els programadors convidats puguin veure les propostes dels creadors escènics mallorquins. L'acte de presentació de la FIET serà dissabte 31 d'octubre al poliesportiu de Vilafranca de Bonany a les 20.30 hores amb un espectacle creat expressament per a aquesta edició: COM-PARTIR (?), una proposta amb diversos artistes, sobretot «talent jove de la Vila i d'una mica més enllà», per interrogar l'espectador sobre «com» a través de la dansa, la música, la pintura i la paraula.

 

També, com cada any, s'han organitzat trobades entre les companyies i els programadors d'àmbit estatal i internacional, trobades on les companyies i distribuïdores no programades exposaran el seu projecte i un taller per a professionals titulat Per a què serveix una marca? impartit per Pedro Antonio García i que es durà a terme el 12 de novembre a partir de les 10.00 hores.

 

Enguany la FIET ha tornat a posar a la venda les entrades online i es poden trobar a la pàgina web www.fiet.cat o mitjançant el telèfon 666 5050 302. Totes les funcions tenen un preu de 6 €, tant les físiques com les de streaming. El preu de cada funció serà un donatiu dels espectadors per donar suport a la continuïtat de les activitats de Sa Xerxa.

 

Més informació: http://fiet.cat/?lang=es

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí