ca es en de

Fira Espectacle del 1r de maig a ses Salines

1 de maig

fira-espectacle-del-1r-de-maig-a-ses-salines

 

La Fira Espectacle del Primer de Maig és una cita obligada per a tot saliner així com per a qualsevol visitant que aquests dies estigui recorrent la zona. Aquesta tradició ben arrelada al calendari festiu de Mallorca està rganitzada per l’Ajuntament de Ses Salines amb la col·laboració de particulars, voluntaris, col·lectius i associacions, que any rere any s’hi impliquen.

 

La Fira Espectacle indica també l’inici del bon temps: és per això que els carrers de Ses Salines es converteixen durant tres setmanes en centre firer de l’illa amb una gran quantitat i varietat de productes, amb especial èmfasi  als més artesanals, tot combinat amb una gastronomia diversa i pròpia, així com una àmplia oferta d’esbarjo i d’oci per a totes les edats.

 

Hi destaquen les activitats i espectacles per a infants, mostres de cuina, el mercat artesanal de diumenge, i, com no pot ser d’una altra manera, el Gran Espectacle Eqüestre de dia 1 de maig.

 

 

La Fira-Espectacle de Ses Salines: una diada singular

 

El mes de maig comença amb molta força: arriba la Fira-Espectacle de Ses Salines, que enguany ja compleix 33 edicions! Aquest municipi del migjorn mallorquí celebrarà les seves festes des del 26 d'abril al 4 de juny, setmanes durant les quals el poble s'omplirà d'activitats i espectacles en un ambient festiu i familiar.

 

La vesprada abans de la Fira, dilluns dia 30 d'abril, val la pena assistir a l'espectacle eqüestre que oferirà l'Agrupació Cavallista de Ses Salines, així com a la Revetla que reunirà a tot el jovent al ritme de grans grups d'aquí i de fora de l'illa.

 

Dimarts dia 1 es donarà el sus a la jornada de Fira amb un programa ben ambiciós. Durant el dematí s'instal·larà el tradicional mercat artesanal i hi haurà mostres de cans de caça eivissencs i de cans de bestiar mallorquí.

 

El toc folklòric el posarà la IV Trobada de xeremiers i la gran actuació castellera, així com la intepretació dels himnes locals. A més, hi haurà una gran varietat de tallers i exposicions repartides arreu del poble.

 

L'horabaixa de dimarts, dia de fira, oferirà novament un espectacle eqüestre, una tradició molt nostrada del municipi saliner. Així mateix, la Plaça Major acollirà una ballada popular de ball de bot que contrastarà amb una exhibició de l'art marcial Chaiu Do Kwan.

 

Per acabar la diada, l'orquestra "Trinbrass Band" treurà a ballar a tothom per a acomiadar la Fira.

 

Una vegada més, aquesta cita anual al poble de Ses Salines es converteix en una excel·lent oportunitat per a descobrir tota la riquesa i potencial que ens ofereix aquest acollidor racó de Mallorca.

Més informació clicant aquí...