ca es en de

Fira Motor Retro a Marratxí

25 i 26 de maig

fira-motor-retro-a-marratxi

Motor Retro Marratxí és un encontre consolidat entre els amants del món del motor amb encant.

 

Ja fa més de quinze anys que al final del mes de maig es realitza aquesta trobada en el parquing de Sant Marçal, a Sa Cabaneta, on hi ha exposicions de vehicles a motor antics, exhibicions així com també un petit mercadet.

 

Aquest esdeveniment està organitzat per l’associació Motos Històriques de Mallorca i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Marratxí.

 

 

Més de 70 expositors donen vida a la fira XVIII Motor Retro Marratxí

 

Aquest dissabte i diumenge tindrà lloc la 18a edició del Motor Retro de Marratxí, la fira anual dedicada al món del motor clàssic que ocupa un espai de més de 12.000 metres quadrats.

 

L'esdeveniment està organitzat pel Club Motos Històriques de Mallorca i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Marratxí. Estarà situat de nou a Sant Marçal, i comptarà amb mercat, exposicions i diverses exhibicions.

 

La fira comptarà amb més 70 d'expositors, molts d'ells vinguts des de diferents punts de la Península. Entre les novetats d'enguany cal destacar l'exposició temàtica de vehicles Rolls Royce a la carpa principal.

 

També comptarà amb diversos clubs que exposaran els seus vehicles: Club motos antigues és Sirurell, Veteran Cars, Club Motos 2T, Motos Històriques de Mallorca, Club Mini, Grup GT Turbo, Grup R5, Grup BMW, Porsche Clàssic de Mallroca, Club cotxes i Motos Es Pistó, així com també exposició de colecció privada d'automòbils Coll (Peugeot - Simca).

 

L'horari oficial de la fira és de 9.00 a 20.00 h de dissabte i de 9.00 a 14.00 h de diumenge.

 

Font text: MallorcaRallye

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí