ca es en de

Fira Nocturna de la Patata de Sa Pobla

dies 7 i 8 de juny

fira-nocturna-de-la-patata-de-sa-pobla

La Fira Nocturna de la Patata de Sa Pobla és ja un esdeveniment clàssic dins el panorama de fires gastronòmiques mallorquí, després de més de 10 anys de celebració.

 

En el marc d'aquesta mostra gastronòmica, bars, restaurants i empreses de menjar de tot el poble s’instal·len a la plaça Major de Sa Pobla per oferir una gran varietat de plats que tenen la patata com a ingredient principal o com a guarnició. 

Una nit a Sa Pobla per als més "pataters"

 


Si diem "patata" us entra mengera, sigui quina sigui la forma en què està cuinada? Idò, el 7 i 8 de juny torna la vostra fira preferida a Mallorca: Sa Pobla celebrarà a partir de les 19.30 h una edició més de la Fira Nocturna de la Patata. Una tarda i nit amb una variada oferta per gaudir del millor producte típic de Sa Pobla.

 

Gràcies a totes les persones, agricultors, restauradors i entitats que fan possible la celebració d'aquesta fira, avui dia aquest esdeveniment gastronòmic és un dels més populars de la zona. Tant és així que la patata és ja l'ingredient que identifica, al costat de l'arròs, aquest poble de Mallorca. Agricultors i comerciants treballen durant tot l'any per obtenir la millor qualitat d'aquest producte tan característic i present de moltes formes dins la gastronomia mallorquina.

 

Així, durant la fira podreu gaudir de plats variats a una trentena de bars, restaurants i foodtrucks participants que oferiran des dels plats típics illencs fets amb patata (frits mallorquins, tumbet, coca de patata, bunyols...) fins als més creatius i actuals , inspirats en la cuina internacional com la patata al curri, Toriyakia, el strudel farcit de compota de patata i poma... Així com també postres, com el brownie de patatla, el gelat fregit de patata o el carrot cake amb frosting de coco i patata.

 

Tot plegat, a preus molt accessibles, amb tapes que van de 1,5 € fins als 4 €. També hi haurà activitats complementàries per a tots els públics, com música en directe, exposicions i comerços oberts en horari especial durant tota la fira.

 

¡Pataters, ja és aquí la Fira de la Patata 2019 de Sa Pobla!

Bon profit!!!

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí