ca es en de

Fira Nocturna de la Patata de Sa Pobla de la desescalada

5, 6, 7 i 12, 13 i 14 de juny

fira-nocturna-de-la-patata-de-sa-pobla

Sa Pobla programa per a mitjans de juny la Fira de la Patata "de la desescalada"

 


Enguany els més pataters no es quedaran, tampoc, sense Fira de la Patata de sa Pobla, que enguany adopta l'afegitó de "de la desescalada". Els dies 5, 6, 7 de juny i 12, 13 i 14 de juny se celebrarà una nova edició de la que podria convertir-se en la primera fira no virtual de la desescalada.

 

No serà la fira habitual, no es deixaran de banda tots els elements de seguretat necessaris i no congrerarà milers de persones a la Plaça, com de costum, però per fi podrem gaudir i tastar en persona del gust dels plats elaborats pels bars i restaurants que s'apuntin a la iniciativa. Fins al 22 de maig s'hi poden afegir inscrivint-se a través d'aquest formulari.

 

Així, tota la restauració que participi a la Fira podrà presentar la seva oferta gastronòmica (plats i tapes elaborats amb patates) i servir als poblers i pobleres que ho desitgin al seu establiment o, en cas que en disposin, a través d'un servei a domicili. L'Ajuntament de sa Pobla posarà a disposició un programa que recollirà totes les propostes culinàries dels bars i restaurants interessats.

 

 

Nota: L'Ajuntament de sa Pobla es mantendrà vigilant en relació a l'evolució de les restriccions de l'estat d'alarma derivades de la malaltia COVID-19. Sempre que es donin les condicions favorables per a la seva celebració, la Fira Nocturna de la Patata en el seu format original es traslladaria als dies 18 i 19 de setembre.

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí