ca es en de

Fira Nocturna de la Patata de Sa Pobla

dies 1 i 2 de juny

fira-nocturna-de-la-patata-de-sa-pobla

 

La fira nocturna de la patata de Sa Pobla és ja un esdeveniment clàssic dins el panorama de fires gastronòmiques mallorquí, malgrat no fa gaire temps de la seva primera edició, el 2008.

 

En aquesta mostra gastronòmica bars, restaurants i empreses de menjar de tot el poble s’instal·len a la plaça major de Sa Pobla per oferir una gran varietat de plats que tenen la patata com a ingredient principal o com a guarnició.  
 

 

Sa Pobla homenatja un any més la gastronomia associada a la patata a la tradicional fira nocturna

 

L'1 i 2 de juny de 2018, a partir de les 19.30 h, tendrà lloc la Fira Nocturna de la Patata a Sa Pobla. Un vespre per gaudir del millor producte de les terres de sa Pobla. Gràcies a totes les persones, pagesos i entitats que fan possible la celebració d’aquesta fira, avui dia aquest esdeveniment gastronòmic és un dels més populars de la zona.

 

Durant tot l’any, pagesos i entitats treballen durament per obtenir la millor qualitat d'aquest producte tan característic del poble i que està present en la gastronomia mallorquina.

 

Plats ben variats dels quals podreu gaudir durant la fira, amb més d'una trentena de bars i restaurants participants que oferiran des dels plats típics illencs fets amb patata (frits, tumbet, coca de patata, espinegada...) fins a d'altres de més creatius, com ara la brandada de bacallà, crema de patata amb botifarró, patata panadera amb gambes. També hi haurà postres tan originals com el gelat frit de patata, coulant de patata o diverses derivacions dels plats típics.

 

I tot, a preus ben populars, que van des dels 2€ la tapa fins a menús sencers amb beguda, cafè i postres per 9€.

 

Més informació a:
http://www.sapobla.cat/index.php/component/k2/item/588-fira-nocturna-de-la-patata

 

Anau a gaudir d'aquest producte tan bo i mallorquí a sa Fira de la Patata de sa Pobla!

 

Més informació clicant aquí...