ca es en de

Fires i Festes de primavera de Manacor

Del 31 de maig al 9 de juny

fires-i-festes-de-primavera-de-manacor

Manacor celebra les seves Fires i Festes de Primavera cada any a finals del mes de maig i a principis del mes de juny. Unes festes que arrenquen amb les danses dels cossiers i que inclouen la fira agrícola, ramadera, industrial i artesana de Manacor.

 

Durant els dies que duren les festes es poden trobar a diferents indrets del poble molts d’espectacles i activitats organitzades per les diferents entitats del municipi.

 

Hi destaquen les competicions esportives, representacions i concursos teatrals, lliuraments de premis populars i culturals, trobades de gegants o tasts gastronòmics, amb una especial atenció al món del vi.

Prop de vuitanta actes formen el programa de les Fires i Festes de Primavera de Manacor 2019

 

Arriba el final de mes de maig i, amb ell, les Fires i Festes de Primavera de Manacor. Des de divendres 31 de maig fins al diumenge dia 9 de juny, aquest esdeveniment omplirà la ciutat de prop de vuitanta propostes culturals, musicals, comercials, gastronòmiques i esportives.

 

“Són dies plens de música, cultura, tradició, esports, gastronomia i comerç en què els atractius del nostre poble ofereixen la seva cara més festiva”, va explicar la batlessa de Manacor, Catalina Riera, durant la presentació.

 

[Img #36166]

 

Tal com va afegir el regidor de Festes de Manacor, Mateu Juan, "El programa recull desenes d’actes que faran possible transformar Manacor en un gran mostrador de tot el que podem oferir com a ciutat i com a municipi”. “Com a batlessa vull donar les gràcies a tots els ciutadans, les entitats i el personal municipal que ha fet feina i en farà més perquè aquestes festes surtin rodones”, va emfatitzar la batlessa.

 

El sus de les fires i festes el donarà el pregó de Isabel Aguilar, entrenadora, impulsora de l’esport femení i de l’esport inclusiu. “Us animam a aprofitar-ho tot, des del primer ball dels Cossiers, les activitats que hem preparat per als infants i joves, fins a la desfilada de Carrosses i Comparses o la Jornada de Cuina que és el colofó del programa de festes”, afegí la batlessa.

 

La programació musical de les festes donarà el tret de sortida dissabte dia 1 de juny amb el concert d’Anegats, OR, Ipop’s i Val9 a la plaça de Ramon Llull. Divendres dia 7 el Rock&Roll Star Festival farà pujar al mateix escenari els grups La Guardia, La Frontera, Tennessee i Montenegro. I l’endemà, dissabte dia 8, serà el torn del concert organitzat per Renou Col·lectiu amb Som Vinil, BlackOut Transition, Niño Alcalino & The Crushers, Eva Ryjlen i Diavlo, entre molts altres.


A més a més, diumenge dia 2 de juny tendrà lloc la XXVIII Fira agrícola, ramadera, industrial, artesana i esportiva de Manacor, amb especial protagonisme de la fira esportiva i la Jornada de Cuina o el Tast de Vins.

 

   Fes clic aquí per a més informació...

   Més informació sobre el municipi aquí