ca es en de

Géiser Festival de Primavera

del 22 de maig al 19 de juny

geiser-festival-de-primavera

 

El Géiser dona alè a la música en directe amb un nou Festival de Primavera

 

Després d'una primera edició exitosa en què el Géiser va irrompre dins l'escena mallorquina per donar alè a la música en directe, el festival torna a Son Amar per celebrar el seu Festival de primavera. Un total de dotze artistes actuaran als escenaris d'aquesta renovada possessió des del 22 de maig i fins al pròxim 19 de juny. Com la passada edició de tardor, els organitzadors del festival han programat cada un dels dies l’anomenat Artista Géiser: grups locals, la majoria d’ells amb presència femenina i que formen part del panorama musical actual de la nostra illa.

 

Géiser ofereix dos escenaris: la Sala Magna de Son Amar, una de las més importants d’Europa i la terrassa Géiser. Tal com expliquen des de l'organització (Contemporánea Music), "la sala acollirà durant sis caps de setmana artistes nacionals que arriben a Mallorca abans de començar a girar pels més importants festivals musicals del panorama espanyol. La terrassa és l’escenari ideal per a pujar-hi els artistes Géiser." D’aquesta manera, els organitzadors del festival fan una aposta ferma per seguir programant grups locals i ajudar-los en la seva promoció.

 

L’edició de primavera incorpora dues novetats importants: el Mallorca Crea Market, amb la col·laboració de la nostra xarxa de creadors Mallorca Crea, i el Dj Set, dues de les tendències més actuals dels principals festivals. L’organització ha habilitat una zona market als jardins de la possessió de Son Amar i a més la vetllada estarà amenitzada per importants DJ’s de la nostra terra.

 

Géiser Festival de Primavera està concebut com un festival únic amb un concepte i format innovador. Respon a la necessitat d’adaptar-se a les actuals normatives derivades de la Covid-19 per tal de poder seguir oferint música en directe promovent sempre la #culturasegura.

 

El cartell

 

Juanito Makandé estrena el cartell de Géiser el pròxim dissabte 22 de maig; aquella mateixa data la terrassa Géiser rep la banda multicultural Dinamo, una bona combinació tenint en compte que aquest mes de març Dinamo ha llançat el tema ‘Dilema’ amb la col·laboració del cantant, percussionista, compositor i productor gadità.

 

La programació de Géiser Primavera continuarà el següent cap de setmana; el divendres 28 de maig serà el torn dels coneguts valencians ZOO. La banda duu aquest any 2021 un total de nou actuacions amb totes les entrades exhaurides. La vetllada comptarà, a més, amb l’actuació de la banda manacorina Rap Rural. El dissabte 29 de maig puja a l’escenari de la Sala Magna de Son Amar el duet Mastodonte. El mateix vespre actuará a la terrassa Géiser, Clara Ingold & The Silver Pickles, una proposta
novedosa on l’actriu i còmica retorna a la seva faceta musical.


Géiser és un festival compromès mediambientalment (amb una aposta pel residu zero, els productors ecològics locals i una empremta de carboni mínima) i per aquest motiu el dissabte 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, prepara una jornada diürna per commemorar aquesta efemèride. Els organitzadors han programat activitats per a tots els públics a la finca de Son Amar des de les 12:00 hores del migdia. La cita acabarà amb el millor reggae i el dancehall amb el concert de Green Valley. Prèviament, a la terrassa Géiser, hi actuarà la banda mallorquina La Barraca Sound System. El públic podrà gaudir de bona música festiva amb arrels jamaicanes. Els seus integrants estan compromesos en la lluita contra les desigualtats socials.


La següent data anunciada en el marc del festival Géiser en la seva edició de primavera és el dissabte 12 de juny. Arriba a Mallorca i més concretament a Son Amar el duet català Arnau Griso. Arnau Blanch i Eric Griso ens endinsaran a la seva peculiar ‘Revolución Bananera’. Aquell vespre, l’artista Géiser convidat serà el grup Salvatge Cor


Tanca el festival de primavera Géiser, el dissabte 19 de juny, La Pegatina, un dels grups més internacionals del panorama musical llatí actual. Visiten Mallorca per presentar-nos el seu nou disc, Darle la vuelta. Al costat d'ells, actuen a la terrassa Géiser la formació mallorquina Pepet i Marieta amb una nova proposta escènica que combina el reggae-pop en català.

 

No et quedis sense entrada! Compra-la ja aquí.

 

JUANITO MAKANDÉ | DINAMOZOO

 

MASTODONTE | CLARA INGOLD & THE SILVER PICKLESGREEN VALLEY | LA BARRACA

 

ARNAU GRISO | SALVATGE CORLA PEGATINA | PEPET I MARIETA

   Més informació

   Més informació sobre el municipi aquí