divendres, 26. abril 2019
ca es en de
ca es en de

Mercadet de Nadal al Poble Espanyol

del 5 al 9 de desembre

mercadet-de-nadal-al-poble-espanyol

El Mercadet de Nadal del Poble Espanyol és un clàssic de les festes nadalenques. Combina l’encant de la localització del Poble Espanyol, l’ambient dels mercats de nadal nord-europeus, música en directe i diverses paradetes on poder menjar i beure.

 

Compres i diversió per als infants al nou Mercat de Nadal del Poble Espanyol 

 

Comença el compte enrere perquè pogueu gaudir del Mercat de Nadal / Christmas Market del Poble Espanyol! Serà aquest dimecres dia 5 a partir de les 12.00 h i fins al 9 de desembre. Dies complets (obert fins a les 22.30 h) en què podreu fer les vostres compres nadalenques i alhora trobar activitats complementàries per fer gaudir els més petits de la família.

 

L'entrada al recinte tendrà un preu de 5€, que us inclourà un bon tassó de vi calent, i els nins i nines menors de 12 anys tendran l'entrada gratuïta! De fet, divendres dia 7 hi ha un bon munt d'activitats pensades per fer-los gaudir: pintacares, visita del Pare Noel, tallers, jocs, Discoshowland...

 

Decidits a anar-hi amb els infants? El Mercat de Nadal del Poble Espanyol et convida al tall de cinta inaugural que realitzarà el Pare Noel, al costat dels personatges favorits dels nins i nines. Serà a les 18.00 h davant de l'arbre de Nadal que hi ha a l'entrada del Poble Espanyol.

 

Estau preparats per viure el Nadal més màgic al Poble Espanyol?

 

  

BON NADAL A TOTS!!!

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí