dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Mercadet i Festes de Nadal a Santa Margalida

dies 8 i 9 de desembre

mercadet-i-festes-de-nadal-a-santa-margalida

 

El Mercadet i Festes de Nadal a Santa Margalida té lloc tots els anys a aquest municipi, així com a les diverses localitats que en formen part.

 

El Mercadet de Nadal, on gran part dels margalidans i margalidanes fan les seves compres nadalenques, té lloc habitualment a principis del mes de desembre.

 

Però les festes també inclouen activitats típiques d'aquestes dates, com són teatre, l'arribada dels Reis Mags d'Orient o la cavalcada.

Un Nadal per als més petits: torna el mercat i les festes de Nadal a Santa Margalida 

 

La plaça de la Vila serà de nou l'emplaçament del Mercadet de Nadal de Santa Margalida, que tendrà lloc els propers 8 i 9 de desembre. Un mercadet que vendrà amenitzat amb tot d'activitats per a grans i no tan grans, pensades per fer gaudir tota la família per festes de Nadal 2018.

 

El protagonisme enguany serà per als més petits. El mateix dissabte 8, per exemple, hi haurà taller de circ i jocs d’habilitats amb bambú a càrrec del Circ Bover, així com taller sensorial per a nadons o l'actuació de l’Escoleta de Ball de Bot, entre d'altres. També hi haurà matines i nadales cantades pels nins de les diferents escoles de Santa Margalida. Sense oblidar una activitat obligatòria per a ells: l'arribada dels Reis d’Orient de dia 5, a les 19.30 h i adoració a l’església parroquial.

 

Els adults també tendran el seu forat dins la programació, amb un taller de decoració de Nadal, taller de cuina nadalenca en anglès o Concert de Nadal, els dies següents al mercat. A més a més, els dies del mercadet nadalenc el tren turístic de Can Picafort farà una passejada per dins la Vila. També hi haurà animacions infantils a càrrec de Mickey Mouse, Minnie, Unicornis... i molt més!

 

 

  

L'AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE NADAL!

 

  

Més informació clicant aquí...