ca es en de

Campanya de suport al comerç local a Andratx

maig/juny

mercat-de-les-flors-a-andratx

 

Andratx llança una campanya de suport al comerç local durant la desescalada

 


Sota el lema 'Tu pots ser la cura del comerç local', l'Ajuntament d'Andratx vol pal·liar els efectes que la crisi derivada del COVID-19 podria provocar a la nostra illa. Se centra a remarcar els beneficis de comprar al comerç del municipi per donar suport als botiguers i petites empreses.


L'Ajuntament d'Andratx, a través de la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica, ha posat en marxa aquesta campanya amb l'objectiu d'"impactar al ciutadà, no deixar indiferent, i animar-lo a col·laborar en la 'cura' dels negocis locals i de proximitat, 'ferits' després de la crisi del coronavirus". Per això, la primera imatge és la d'una petita tireta animant als ciutadans que "no deixin que s'agreugin més les ferides dels nostres negocis".


Pretén, doncs, fer una crida als ciutadans perquè, en la mesura del possible, col·laborin en l'adquisició dels seus productes en el propi municipi, defensant al seu torn els valors de proximitat, el tracte personalitzat, la qualitat del producte i de el servei, la tradició o la
creació d'ocupació en el municipi.


"Durant aquest confinament, molts negocis han mostrat la seva solidaritat amb el municipi. Tots ho hem vist. Tornar a la normalitat de la seva activitat econòmica durant aquestes fases serà complicat i per això ara creiem que és el moment de tornar-los l'ajuda, i col·laborar en la seva recuperació ", destaca Toni Bordoy, regidor de Comerç i Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Andratx.


La campanya, que coincideix amb l'inici de la reobertura dels establiments comercials, es prolongarà durant diverses setmanes, i paral·lelament l'acompanyaran altres mesures i propostes concretes i directes per ajudar el comerç local. La iniciativa complementa algunes mesures ja implementades per part de consistori, com la reducció de taxes per a les terrasses dels bars i restaurants, la creació d'un mapa que permet la consulta i localització dels comerços i negocis, o l'aportació de mampares protectores a tots els comerços que es consideren serveis essencials. 

 

Així, animen els ciutadans a fer poble col·laborant-hi i comprant al petit comerç. "Sabem que això és una ajuda, però no n'hi ha prou per pal·liar la situació de tots els que s'estan veient afectats per aquesta crisi. Per això, no parem ni un minut a buscar nous ajuts, noves solucions, noves mesures que puguin arribar a tots els negocis, comerços, treballadors i autònoms del municipi", conclou Bordoy.

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí