ca es en de

Géiser Market - Mallorca Crea

del 22 de maig al 19 de juny

mercat-geiser-mallorca-crea

El Festival Géiser acull el primer mercat Mallorca Crea

 

Creadors, artistes i artesans de l’illa de Mallorca es donen cita els mesos de maig i juny a la possessió de Son Amar, i ho fan en el marc del Festival Géiser. L’esdeveniment musical incorpora una zona market en aquesta edició de primavera amb l’objectiu de posar en valor de la tasca del creador, del “fet a mà i el “fet a ca nostra”.

 

La xarxa d’artesans Mallorca Crea, conjuntament amb els organitzadors de Géiser, emprén aquesta iniciativa en un context en què, asseguren, “es fa necessari conscienciar residents i visitants sobre la compra directa al creatiu i sense intermediaris, oferir els beneficis del producte quilòmetre 0 i respectuós amb el medi ambient i provocar la trobada artística i el descobriment de creadors residents a Mallorca

 

Géiser és una proposta cultural que manté molt viva la identitat de Mallorca conceptualment i en la seva programació artística. Aquesta edició de primavera fa noves passes en aquesta direcció i incorpora el primer mercat d’artesans residents a Mallorca al festival.

 

Es tracta de la primera vegada que el mercat artesà Mallorca Crea se celebra físicament. Fins ara, era una plataforma en línia de promoció dels artesans de la nostra illa fundada el 2020 de la mà de Fires i Festes de Mallorca per donar més visibilitat al producte local a les xarxes socials i l’entorn digital. Els jardins de la possessió mallorquina de Son Amar són el lloc elegit per a donar vida a aquest mercat per tal de rebre el públic presencialment.

 

El mercat tindrà lloc cada una de les dates que es celebra el festival i hi podrà accedir el públic que acudeix a Géiser, però també estarà obert a tota la ciutadania. És a dir, podrà assistir al mercat tothom que hi estigui interessat independentment de si assisteix als concerts que ha programat Géiser.

 

El públic mallorquí amb Géiser té l’oportunitat de viure la cultura i artesania d’aquí a Son Amar. A més, la possessió compleix amb tots els requisits per tal de complir amb els protocols que estableix la normativa relativa a la Covid-19.

 

Els assistents podran trobar al mercat art, il·lustració i disseny, ceràmica, moda i complements, joieria i decoració.

 

Dates i horaris:  

22 maig
28 maig
29 maig
5 de juny
(Especial #DiaMundialMediAmbient) 
12 juny
19 juny

L'horari és de 17.00 a 21.00 h, excepte el 5 de juny
(jornada familiar 
a partir de les 16.00 h fins a les 21.30 h)

 

 
 
 
 

 

   Més informació

   Més informació sobre el municipi aquí