ca es en de

Mostra d'Art i Empresa a Petra

27 i 28 d'octubre

mostra-d-art-i-empresa-a-petra

La mostra d’art i empresa de Petra és el gran esdeveniment de promoció de l'economia de Petra. Des dels finals dels anys 80, Petra organitza aquesta mostra per la tardor que ja és un clàssic del calendari de fires mallorquí.

 

Artesans, pagesos, empreses locals surten al carrer per promocionar els seus serveis. L’art també és la gran convidada d’aquest dia, i es que son nombroses les exposicions obra d’artistes locals que es poden veure arreu del poble durant un dia en el que també es pot gaudir d’espectacles variats.

 

 

 La Mostra d'art i empresa de Petra 2018 dóna protagonisme als emprenedors mallorquins

 

El proper diumenge 28 d'octubre se celebra una nova edició de la Mostra d'Art i Empresa de Petra. Un any més, els empresaris (pagesos, artesans, comerciants, etc.) seran els protagonistes d'una jornada on poden exhibir els seus productes, oferir serveis i mostrar les seves professions.

 

Enguany, com a novetat, es posa el focus a l'emprenedoria, ja que se celebrarà la 1a Fira d'Emprenedors Mallorquins que triomfen pel món. Aquests nous talents mostraran el seu exemple durant aquesta edició de l'esdeveniment.

 

A més a més, l'art tornarà a ser el convidat especial de la jornada, i així podreu veure els tallers dels artistes locals i diverses exposicions.

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí