ca es en de

Mostra d'Arts Escèniques a Santa Eugènia

20, 21 i 22 de juliol

mostra-d-arts-esceniques-a-santa-eugenia

Circ, teatre, clown, dansa… espectacles de tota mena poden gaudir-se a Santa Eugènia durant els tres dies que dura la Mostra d’Arts Escèniques.

 

Un esdeveniment consolidat en el calendari teatral mallorquí, que compta amb la participació de diverses companyies tant de Mallorca com de la península, que presenten els seus espectacles en aquestes tardes d’estiu.

 

La mostra d’arts escèniques inclou també la Quarterada Teatral de Santa Eugènia.

Música, tallers, circ i moviment per a una nova e dició de la Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia

 

Com és habitual, al juliol la Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia dóna guerra al poble que l'acull. Guerra de la que agrada, tant al poble, que es converteix en perfecte amfitrió, com als visitants que aquells dies abarroten la vila per viure al carrer la principal mostra de circ i teatre de la localitat.

 

Enguany la 19a Mostra d'Arts Escèniques i la 10a Quarterada Teatral se celebren dies 20, 21 i 22 de juliol, i arriben farcides de bones propostes. Amb la direcció artística de Mateu Canyelles, el festival ofereix una vintena d'actuacions dirigidesa a totes les edats. Tal com destaca el batle de l'Ajuntament de Santa Eugènia, Francisco Martorell, "propostes noves i vanguardistes barrejades amb les nostres tradicions i destinades a tota la família".

 

Així, divendres dia 20 serà el de la festa d'obertura de la Mostra amb les actuacions dels Castellers de Mallorca, Vatuacada Taujana i Folk Souvenir. L'endemà, dissabte 21, serà dia de tallers: podreu provar amb el moviment, el circ, la dansa africana...

 

I el dia gran, el de la Quarterada  Teatral, serà diumenge dia 22, amb diverses actuacions de companyies de diferents arts escèniques, entre les quals hi destaca el moviment i el circ, que donaran el toc de qualitat final a la Mostra.

 

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí