dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Mostra de cuines de Calvià (Tardor)

dies 5, 12, 19 i 26 d'octubre

mostra-de-cuines-de-calvia-tardor

 

La mostra de cuines de Calvià és la millor oportunitat per conèixer el bon treball dels restaurants dels diferents nuclis urbans del municipi. Es celebra dos cops a l’any, cada divendres dels mesos d’abril i octubre.

 

Durant aquests divendres, els restaurants adherits a la mostra promocionen la cuina calvianera oferint menús complets (primer plat, segon plat, postre i beguda) a preus populars.

Una nova edició de la Mostra de Cuines omple de gastronomia la tardor calvianera

 

La Mostra de Cuines de Calvià torna aquesta tardor amb més propostes de menús variats tant per als dinars del migdia com per als sopars, s'horabaixa. Tot plegat, a preus que van des dels 12 als 16 euros.

 

Divendres 5 d'octubre la ruta gastronòmica comença a la Zona 1: Palmanova, Magaluf i Son Ferrer. Són 17 els restaurants que ofereixen diferents menús, des d'asiàtic fins a tradicional, passant per les tapes i pintxos.

 

Divendres dia 12 d'octubre la ruta es desplaça a la Zona 2, que comprèn els municipis de Santa Ponça, Costa de la Calma i la Urbanització del Galatzó. En aquest cas seran una desena els restaurants entre els quals podràs escollir.

 

Divendres dia 19 d'octubre la ruta es trasllada a la Zona 3, El Toro, Peguera i Cala Fornells, on 8 restaurants oferiran els seus millors menús. Finalment,

 

Divendres 26 d'octubre podreu degustar diferents plats a bon preu a 8 restaurants de la darrera zona, la Zona 4: Illetes, Cas Català, Bendinat, Portals Nous i Son Caliu.

 

BON PROFIT!

 

 

 

 

Fes clic aquí per a més informació...