ca es en de

Mostra de la Llampuga a Cala Rajada

del 12 al 14 d'octubre

mostra-de-la-llampuga-a-cala-rajada

La Mostra de la Llampuga és l’esdeveniment gastronòmic més popular de Cala Rajada, en el municipi de Capdepera.

 

Es celebra un diumenge del mes d’octubre a una gran carpa davora el moll, on prop d’una vintena de paradetes serveixen plats que tenen en la llampuga fresca el seu principal ingredient.

 

La mostra de la llampuga s’engloba dins el cap de setmana del peix fresc, durant el qual també es celebra un concurs de tapes, una paella multitudinaria i es complementa amb música en directe.

Darreres notícies: 

L’Ajuntament de Capdepera ha decidit declarar tres dies de dol, des d’avui i fins dissabte ambdós inclosos, com a solidaritat amb els gabellins que s’han vist afectats per les inundacions de dimarts passat i amb els pobles veïnats d’Artà i Sant Llorenç. Per aquest motiu, els actes prevists per aquest cap de setmana es modifiquen. 

Per una banda, els actes de divendres 12 i dissabte 13 (III Trail gabellina, Nit de tapes, Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica, Paella i Verbena marinera) queden suspesos. 

Per altra banda, la XVII Mostra de la Llampuga de diumenge 14 es desenvoluparà tal i com estava prevista però sense representació política ni inauguració institucional. D’aquesta manera a les 12h del migdia s’obrirà la fira fins a les 16h i de les 18h fins a les 22h.

 
 

El cap de setmana del peix fresc i la mostra de la Llampuga es celebren aquest 2018 els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

 

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí