ca es en de

Neixen els premis «El Temps de les Arts» per guardonar la cultura d'innovació als territoris de parla catalana

neixen-els-premis-el-temps-de-les-arts-per-guardonar-la-cultura-d-innovacio-als-territoris-de-parla-catalana

 

El setmanari de cultura i política El Temps ha convocat els I Premis El Temps de les Arts amb l’objectiu d’estimular la cultura d’innovació en tota la geografia de parla catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics: Arts visuals, Arts escèniques, Música, Arquitectura i Patrimoni. Compten amb la col·laboració d'Acció Cultural del País Valencià, Obra Cultural Balear, Òmnium Cultural i la Xarxa d'Universitats Vives, entre d'altres.

 

 

L'acte de lliurament dels premis, dirigit pel director de cinema i guionista Lluís Danés, tindrà lloc el proper diumenge 20 de juny. S'entregaran a sis indrets destacats d'interès cultural i patrimonial de Barcelona, Palma, València, Perpinyà, Andorra i l’Alguer.

 

 

Tal com sostenen els impulsors dels Premis: “Volem reconèixer la participació i les iniciatives artístiques sorgides de tots els territoris, de pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió.

 

 

Els Premis es dirigeixen a persones, projectes i iniciatives, tant públiques com privades, del territori de parla catalana que estiguin relacionades amb les arts visuals contemporànies en totes les seves disciplines i facetes.

 

 

La convocatòria ha estat un gran èxit, ja que ha reunit més de 500 projectes provinents de tots els territoris de parla catalana: 39 d’arquitectura; 66 de patrimoni; 182 d’arts visuals, 114 d’arts escèniques; 56 de música clàssica, i 75 de música popular. Tots ells opten a un guardó molt especial dissenyat i conceptualitzat per l’artista i poeta Perejaume, i a una dotació econòmica de 3.000 euros. Així mateix s’atorgaran dos accèssits per a cada modalitat.

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí