ca es en de

Nits a la Fresca a Andratx

del 26 de juny al 30 d'agost

nits-a-la-fresca-a-andratx

Andratx aposta pels espectacles en viu amb la 20a edició de les Nits a la Fresca 

 

Un estiu ple d'espectacles a tot el municipi. Així convertirà Andratx en un gran escenari a l'aire lliure gràcies a vintena edició de Nits a la Fresca, que se celebrarà del 26 de juny al 30 d'agost. Enguany incorpora espectacles de teatre i circ al carrer i teatre a la platja. Una plataforma de projecció de la cultura i dels grups locals que celebram des de Fires i Festes de Mallorca.

 

En l'acte de presentació hi va haver la batlessa d'Andratx, Katia Rouarch, la regidora de Cultura, Ruth Mateu, i una representació dels artistes que formaran part del calendari, entre els quals es trobaven Bruno Sotos, Joan 'Xanguito' o Rodo Gener entre d'altres.

 

Presentació Nits a la Fresca 2020

Tal com afirma la nota de premsa, seran "unes Nits a la Fresca que sens dubte vindran marcades per les necessitats derivades de la COVID-19 pel que fa a aforaments i mesures de seguretat, però que no restarà gens de qualitat a la programació. Abans al contrari, per a aquest any s'ha intensificat el nombre de concerts, arribant a aconseguir-se la xifra de quinze concerts en total. No només això: també s'incorporaran altres varietats al programa, com un espectacle de circ, microteatre als carrers d'Andratx, teatre a la platja, etc.".

 

"En aquests moments de crisis, més que mai, cal donar suport a la cultura, una de les activitats que més perjudicades s'ha vist per la pandèmia de la COVID-19" destaca la regidora de Cultura de l'Ajuntament d'AndratxRuth Mateu. "Per això mateix, i perquè creiem que s'ha de dignificar als músics, actors i artistes en general, s'ha augmentat la partida econòmica destinada a les Nits a la Fresca en els pressupostos d'enguany, canviant el sistema de cobrament: es farà no només pel recaptat en taquilla, sinó cobrant el seu caixet. Això ens permet a més abaratir el preu de les entrades, sent el preu màxim de 5 €, i facilitant que la majoria de gent pugui tenir accés a la cultura perquè la major part dels concerts seran gratuïts.

 

El cicle Nits a la Fresca 2020 arrencarà ja aquest pròxim divendres 26 de juny amb un dels plats estrella de l'estiu: el concert de Bruno Sotos en el qual presentarà el seu nou disc 'Lo que habita en mí'. A partir d'aquí, i fins al 30 d'agost, dia en què es tancarà el cicle amb el concert 'Lírica I estels' amb els artistes locals Cristina Van Roy i Pablo López, tretze concerts més, de diferents estils, que aniran des de la Gala Lírica, jazz, blues, rock, música tradicional mallorquina modernitzada, swing, cappella, òpera, etc. amb artistes tan destacats com poden ser Xanguito, Joana Gomila, o Cap Pela.

 

 

 

 

Així, aquest estiu del 2020 hi haurà Nits a la Fresca a les places de s'Arracó i d'Andratx; a les platges de Camp de Mar, Sant Elm i Cala Fonoll; al far petit del Port d'Andratx; i evidentment a la Clastra del Castell de Son Mas. "I a més, també hi haurà microteatre al carrer, per diferents racons d'Andratx; teatre a la platja de Camp de Mar, i circ als carrers i la plaça d'Andratx".

 

La venda i reserva d'entrades anticipades serà al departament de cultura de l'Ajuntament d'Andratx: Casal Can Riera (C/General Bernardo Riera, 65), de 10h a 14h hores. O, a taquilla, una hora abans de l'hora de començament del concert. Telèfon de contacte 971628018 o cultura@andratx.cat.

 
 
 

 

   Més informació

   Més informació sobre el municipi aquí