ca es en de

Primera Fira d'Inca (Fira de la Terra)

21 d'octubre

primera-fira-d-inca-fira-de-la-terra

 

La tardor a Inca és sinònim de fires. La capital del Raiguer acull cada any el mes de novembre el que possiblement sigui el mercat més famós de l’illa, el Dijous Bo. Els caps de setmanes anteriors la ciutat celebra diferents fires temàtiques.

 

La primera fira d’Inca està íntimament lligada a la terra. Vivers, floristeries, productes agroalimentaris i ecològics son els protagonistes del primer cap de setmana de fires d’inca que compta amb una generosa quantitat d’activitats complementàries com ara tallers, exposicions, concerts i fires temàtiques relacionades.

 

La Fira de la Terra dóna el sus a les Fires d'Inca el proper cap de setmana 

 

La Fira de la Terra dóna el sus a les Fires d'Inca, tot un seguit d'activitats que s'estendran entre l'octubre i el novembre de 2018 i que culminaran en el dia més gran per a la capital des Raiguer: el Dijous Bo.

 

Així, la primera fira, dedicada a la terra, tendrà lloc el proper diumenge dia 21 d'octubre, i inclourà les següents activitats: la II Fira del Reciclatge, la XI Fira de la Sostenibilitat i el Medi Ambient, la III Nit del Vi, la tercera edició de l'esdeveniment "Salut i Ecologia" (sota el lema "Cap a una vida més natural" o la VIII Trobada de Cossos d'Emergència, que enguany rebran un homenatge especial després de la seva actuació durant les inundacions del Llevant de Mallorca.

 

En el pla gastronòmic hi destaquen dos esdeveniments: la III Gastrojornada solidària, la Fireta Vegana i les Cuines de Campanya. També hi haurà, com tots els anys, mercadet de plantes i flors, exposició d'horts urbans i exposició i venda de productes de la terra i artesania.

 

 

Més informació clicant aquí...