ca es en de

Ruta del Llonguet a Palma

del 25 de juliol al 31 d'octubre

ruta-del-llonguet-a-palma

La Ruta del Llonguet se celebra anualment des del juliol i fins a l'octubre, que convida els visitants a descobrir els millors llonguets i entrepans de llonguet als forns i pastisseries de Palma de Mallorca.

 

Aquest esdeveniment està organitzat per l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma i PalmaActiva.

 

 

Torna la Ruta del Llonguet de Palma amb les millors propostes gastronòmiques amb "pa d'aquí"

 

Torna la Ruta del Llonguet a Palma, on hi participen diversos forns i pastisseries de Palma. Cada dimecres, des del 25 de juliol al 31 d'octubre, la ruta convida a descobrir els millors entrepans de llonguet dels millors forns i pastisseries.

 

Es tracta d'una proposta gastronòmica que té lloc tots els dimecres, dia en què els forns i pastisseries ofereixen les seves creacions amb llonguet a un preu ben popular: 2,50 € l'entrepà i la beguda. 

 

Hi podreu trobar propostes ben nostrades, com pot ser el llonguet de tumbet, llonguet de sobrassada, llonguet de cuixot, llonguet de llom... però també propostes per a d'altres gustos i hàbits alimentaris, com són els llonguets vegans.

 

La ruta té una app pròpia on podeu trobar tots establiments participants, així com també és present a les diferents xarxes socials, sota el hashtag #DimecresLlonguet.

 

 

   Tota la informació de l'esdeveniment aquí

   Més informació sobre el municipi aquí