divendres, 4. desembre 2020
ca es en de
ca es en de

S'Illo Santanyí 2020

del 28 d'agost al 13 de desembre

s-illo-santanyi-2020

 

EL VII Festival s'Illo a Santanyí: 6 estrenes balears i un streaming mundial

 


El Festival s'Illo de sa Talaia de Santanyí tindrà lloc en la seva setena edició a tres espais teatrals de la vila (Teatre Principal de Santanyí, Sa Talaia i Can Timoner) amb la programació de gairebé una vintena d'activitats culturals, majoritàriament en espais exteriors per preservar la seguretat dels espectadors.

 

S'inaugura el divendres 28 d'agost amb l'emissió mundial per streaming del directe de Magallanes.0, que es representarà al Pati de al Teatre Principal de Santanyí. L'emissió online serà possible gràcies al seu agermanament amb més de 40 festivals de tot el món i donarà lloc a la primera emissió mundial de teatre deguda a la pandèmia de les illes.

 

El pati de Teatre Principal acollirà el teatre infantil en català 'Ma Liang. La Història de l'pinzell màgic 'el dilluns 31 d'agost, i l'estrena de la Cia. Allunyats 'Història de Zoo' d'Edward Albee, protagonitzada per Marc Bibiloni i Iván Martín, que han realitzat residència artística a Sa Talaia.

 

A més, tornen les activitats socioculturals al pati de Sa Talaia, ja que les activitats són programades majoritàriament a l'exterior per la pandèmia, la nit de micros amb artistes professionals / 12 de setembre) jornades socioculturals d'aquest any estan dedicades a la LGTBIfobia (19 de setembre), entre d'altres, fins al 26 de setembre a les 20.30 h.

 

L'ús de Can Timoner quedarà restringit als creadors que allà s'allotgen i realitzen les seves creacions a Sa Talaia. L'única mostra oberta a públic de l'únic work in progress programat serà la de Rafa Gallego, guanyador d'una residència de teatre principal de Palma, que mostrarà 'L'última nit de Luca Bonadei' dirigida per Joan Fullana, a la qual només podran assistir 15 espectadors.

 

 

   Més informació...

   Més informació sobre el municipi aquí