ca es en de

Sa Rua a Andratx i s'Arracó

dies 22 i 23 de febrer

sa-rua-a-andratx-i-s-arraco

 

Andratx rep el Carnaval amb una gran rua a vila dissabte 22 i diumenge 23 de febrer a s'Arracó

 

Dissabte 22 de febrer se celebra a Andratx Sa Rua, mentre que diumenge 23 arriba a s'Arracó una de les rues més tradicionals d'Andratx. És així com la població rep aquesta gran festa del Carnaval, en un cap de setmana en què els andritxols i andritxoles treuen al carrer divertides i originals disfresses, i moltes ganes de passar-ho bé.

 

Sa Rua d'Andratx:

 

El dissabte 22 de febrer Andratx tornarà a viure un dels seus dies més divertits, especials i eixelebrats de l'any: la Rua 2020.

Organitzada pel Departament de Festes de l'Ajuntament d'Andratx, regit per Abilio García, tendrà la sortida a les 17h des de Son Mas, com cada any, amb la concentració ja des d'una hora abans allà mateix. L'arribada serà a la Plaça d'Espanya, després de passar per diferents carrers del nucli poblacional. I a la Plaçà serà, per aquells que així ho vulguin fer, el lloc on es realitzarà l'actuació.

Les inscripcions estaran disponbiles des del dilluns 10 de febrer fins al divendres dia 21de febrer, i es podran fer de manera presencial al Centre Universitari d'Andratx (davant l'Església) en horari de 10h a 14.30h de dilluns a divendres.

Hi haurà premis a la millor disfressa individual tant infantil com adult; a la millor parella infantil i adulta; a la millor comparsa de fins a 10 integrants; i a la millor comparsa de més de 10 integrants. 

 

Sa Rua de s'Arracó:

 

Per la seva banda, serà el diumenge 23 de febrer quan se celebrarà a s'Arracó una nova edició de la Rua. Divertides i originals disfresses, i moltes ganes de passar-ho bé, en un recorregut des d'Henriettas fins a la Plaça del General Weyler, baixant pel Carrer França.

 

La sortida serà a les 12h, amb la concentració des de les 11h a Henriettas. Serà allà mateix on es realitzaran les inscripcions.

 

Hi haurà premis per a la millor comparsa de més de deu integrants, per a la millor comparsa de fins a deu integrants, per la millor disfressa individual adult, i per a la millor disfressa individual infantil.

 

 

 

 

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí