ca es en de

Sa Rua i Sa Rueta a sa Pobla

22 i 25 de febrer

sa-rua-a-sa-pobla

Sa Rua i Sa Rueta de sa Pobla 2020 arriben farcides de premis per a tothom

 

Sa Rua de sa Pobla 2020 tendrà lloc el proper dissabte dia 22 de febrer de 2020. Hi podran participar, i optar a divesos premis, escoles, carrosses, comparses, parelles i individuals. La concentració serà a les 16:00 hores i la sortida a les 16:30 hores al polígon de Can Trò.

 

L'itinerari recorrerà els següents indrets: Carrer Fadrins, Carrer Antoni Maura, Carrer Major, Plaça Major, Carrer Mercat i Plaça Mercat.

 

Mentrestant, Sa Rueta de sa Pobla tendrà lloc dia 25 de febrer, a partir de les 17.15 a la plaça Major. Hi haurà animació musical. En cas de pluja, se celebrarà dins el Pavelló Miquel Capó Soler.

 

A més a més, l'Ajuntament de sa Pobla, amb l’objectiu de potenciar la participació activa dins les festes de Carnestoltes 2020, organitza el concurs de Sa Rua, les bases, modalitats i premis del qual podeu consultar en el següent enllaç: 
http://www.sapobla.cat/index.php/component/k2/item/824-sa-rua-2020

 

Les inscripcions ja es poden fer a l’Ajuntament de sa Pobla, i restaran obertes fins al dia 21 de febrer. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. Els participants hauran d’emplenar el full d'inscripció que trobareu al web i al consistori amb totes les dades. 

 

Nota: si Sa Rua s’hagués de suspendre com a conseqüència de les condicions meteorològiques, es faria dia 23 de febrer.

 

Sa Rua 2020

 

Sa Rueta 2020

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí