divendres, 21. febrer 2020
ca es en de
ca es en de

Sa Rua i Sa Rueta a Palma

16 (Sa Rueta) i 23 de febrer (Sa Rua)

sa-rua-i-sa-rueta-a-palma

 

Palma celebra la festa més esbojarrada de l'any amb Sa Rueta dia 16 de febrer i Sa Rua dia 23 

 

Sa Rua i Sa Rueta de Palma ja tenen data: Sa Rua tendrà lloc el 23 de febrer, mentre que Sa Rueta se celebrarà el dia 16 del mateix mes. Tots els que s'animin a disfressar-se i unir-se a la festa, sols, en comparsa familiar o amb els amics, desfilaran pels carrers centrals de Palma: La Rambla, Av. Jaume III i carrers propers, com tots els anys anteriors. Un jurat determinarà quins hauran estat els millors disfresses en diferents categories, premis que s'anunciaran un cop conclòs la desfilada de Sa Rua.

 

Pel que fa a Sa Rueta, que tendrà lloc el diumenge 16 de febrer, entre les 11 i les 14 hores, tornarà a omplir de jocs i animació infantils la Rambla, carrer Unió, plaça de Mercat, plaça Weyler, plaça Joan Carles I Jaume III, és Born, plaça de la Reina i / o Hort de l'Rei.

 

Del 13 fins al pròxim 20 de febrer, us podreu inscriure com carrossa o com a comparsa al Departament de Participació Ciutadana a la plaça de Santa Eulàlia en horari de 9 a 14 hores. Consulteu les bases a l'enllaç de sota.

 

 

Inscripcions Rua 2020

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí