ca es en de

Segona Fira d'Inca (Fira de l'Oci)

dia 28 d'octubre

segona-fira-d-inca-fira-de-l-oci

 

Després del cap de setmana de la primera fira de tardor, Inca celebra la seva segona fira de les tres prèvies al Dijous Bo. Batejada com a Fira del Oci, la segona fira d’Inca destaca pel protagonisme de l’oferta esportiva i les activitats infantils.

 

El món del motor és un altre dels punts forts destacats d’aquest esdeveniment que torna a omplir el cap de setmana d’inca d’activitats per a tots els gustos.

 Inca acull dia 28 d'octubre la Segona Fira, la Fira de l'Oci

 

Després de l'èxit de la Primera Fira, la Fira de la Terra, aquest cap de setmana arriba a Inca la Fira de l'Oci. Així, la ciutat segueix preparant-se per l'arribada del Dijous Bo amb una fira on el temps lliure serà el principal protagonista.

 

I és que la Segona Fira, la de l’Oci, oferirà durant tot el dia 28 d'octubre diverses activitats esportives, musicals, gastronòmiques i de d'altres relacionades amb la tecnologia. Els conceptes destacables enguany són moviment, curiositat, descobriment, activitat i lleure.

 

Com a esdeveniments destacats, hi podreu trobar la segona Fira del pa tradicional i el producte local, la Fira de l’Esport, el Motor i els Infants, la tercera Fira de la Ciència i la Tecnologia, la quarta Leatherfest Rock & Roll Festival, i la sisena Cursa de sa Galleta.

 

Tot un grapat d’esdeveniments que es desenvoluparan en el marc d’aquesta Fira als carrers, places, centres culturals i altres llocs d’Inca, amb activitats prèvies a la fira des de dimecres dia 24 d'octubre. Una bona oportunitat per gaudir d'allò més del vostre temps lliure.

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí