ca es en de

Sons d'estiu a Puigpunyent i Galilea

dies 7, 14, 21 i 28 de juliol

sons-d-estiu-a-puigpunyent-i-galilea

Puigpunyent i Galilea es comprometen amb la música clàssica amb la proposta "Sons d'estiu".

 

Un cicle musical que inclou quatre vetllades amb grans intèrprets que omplen les caluroses nits de juliol de la música de grans compositors clàssics, com ara Mozart, Rachmaninov, Bach... però també d'altres més propers, i no menys grans, com Isaac Albéniz o Manuel de Falla.

 

No se'ns acut una millor proposta musical (i gratuïta!) a Mallorca per als vespres dels dissabtes del mes de juliol.

 Sons d'estiu 2018: una cita setmanal a Puigpunyent i Galilea amb la música clàssica

 

Un any més, arriba una de les propostes de música clàssica més destacables de l'estiu mallorquí: SONS D’ESTIU. Un nodrit grup de músics omplirà de música les diferents localitzacions, ja tradicionals, del festival que, a més de proposar un programa de qualitat per a tots els dissabtes del mes de juliol, es caracteritza (i destaca) per la seva gratuïtat.

 

El SONS D'ESTIU 2018 s'encetarà dissabte 7 de juliol amb violoncel i piano a l’església de Puigpunyent amb el concert Perles Cultivades, que proposa un programa al voltant dels sons del romanticisme on viatjarem arreu del món, des del fred nòrdic d’Eduard Grieg fins a les càlides notes de Manuel de Falla. Serà de la mà de Neus Estarelles al piano i Miquel Àngel Aguiló al violoncel.

 

El segon concert tendrà lloc a Son Nét dia 14 de juliol, amb una proposta a càrrec de Cornucòpia, grup especialitzat en la interpretació historicista. Presentaran un programa ben cuidat amb l'atractiu títol de Mozart a la Lògia, trios per corno di basseto.

 

L'església de Galilea serà la seu del tercer concert, dia 21 de juliol. Una localització ideal per deixar-se transportar a El cor del barroc amb la visita d’una reputada violoncel·lista de carrera internacional: Dorli Schönwiese, que oferirà un programa de Gabrielli i Bach.

 

Per tancar l'edició 2018, el SONS D'ESTIU programa dia 28 de juliol Son Falcó d'Els colors del so del quintet de vent Zénit Winds, que oferirà un bon repertori colorista i carregat d’emocions.

 

Tots els concerts tenen lloc a les 20.30 hores i són gratuïts.

 

 

Més informació clicant aquí...


AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Carrer de sa Travessia, 37

07194 - Puigpunyent (MALLORCA).

Teléfon: 971 614 455

web: Ajuntament de Puigpunyent

e-mail: ajuntament@ajpuigpunyent.net

Facebook: Ajuntament Puigpunyent

Twitter: Ajuntament Puigpunyent

YouTube: Ajuntament Puigpunyent

 

NUCLIS DE POBLACIÓ:

Puigpunyent, Galilea, Son Serralta

 


DESCOBREIX QUE MALLORCA ÉS MÉS QUE UN PARADÍS:

Visit-Puigpunyent

 


MÉS INFORMACIÓ DEL MUNICIPI

Cliqueu aquí.