ca es en de

TaPalma

del 26 de novembre al 2 de desembre

tapalma

TaPalma és un esdeveniment en el qual s’organitzen rutes i concursos de tapes als restaurants, bars i cocteleries de Palma. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Associació de Bars, Cafeteries i Restaurants, l’Associació de Barmans de Balears i AgenciaCom.

 

Els locals que participen a TaPalma preparen tapes especials per a l’ocasió i s’uneixen en diverses rutes per la seva proximitat, que els assistents poden anar seguint i completant.

 

Arriba una nova edició de la fira gastronòmica de les tapes i els còctels de Mallorca, TaPalma 2018

 

Ja s'ha presentat Tapalma 2018, la fira de les tapes i de còctels (des de fa 2 anys), que enguany tindrà lloc des del 26 de novembre fins al 2 de desembre a Palma.


Aquest 2018 també hi haurà programades algunes activitats paral·leles: per exemple, dilluns 26 de novembre, dos dies abans de l'inici de la ruta gastronòmica, tindrà lloc la celebració del Concurs Tapalma 2018. Tots els restaurants participants a TaPalma poden optar a un premi.


La cita, que durarà poc més d'un mes, es presenta carregada de novetats i sorpreses, i amb un únic objectiu, tal com expliquen des del web de l'organització: augmentar l'afluència de públic, així com la qualitat i professionalitat de les tapes i els còctels presentats.


L'objectiu de l'esdeveniment passa no només per dinamitzar la ciutat durant uns dies gràcies al sector de la restauració, sinó també posicionar Mallorca, i molt concretament la capital, com a punt neuràlgic dins la gastronomia espanyola.

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí