ca es en de

Tercera Fira d'Inca (Fira de l'Art)

3 i 4 de novembre

tercera-fira-d-inca-fira-de-l-art

 

La tercera fira d’Inca es celebra dos caps de setmana abans del Dijous Bo i es caracteritza pel seu gran mercat medieval que ocupa els carrers i places de la capital de Es Raiguer.

 

La fira conta amb nombrosos espectacles de carrer i diverses iniciatives gastronòmiques, així com mercadets alternatius.

 

 

Un cap de setmana d'art, mercats, circ i música a Inca gràcies a la Tercera Fira

 

El cap de setmana tot just després de la Primera i la Segona Fira, i just acomiadat Tots Sants, Inca celebra la Tercera Fira, la Fira de l'Art. Ara bé, no sense celebrar, dia 30 d'octubre, el Mercadet de Flors i Plantes de Tots els Sants.

 

Dissabte dia 3 de novembre la jornada començarà amb Mercat Medieval, activitats gastronòmiques i la 3a edició del Rata Market, el popular mercadet de disseny, art i artesania amb música en viu, tallers, contacontes i més (consultau programació a a part a www.ratamarket.com). Totes dues activitats continuaran diumenge dia 4.

 

A partir de les 11h hi haurà Circ Medieval, amb quatre propostes de circ diferents, el circuit Bambú Circ i, a la mateixa hora, començarà l'activitat de cuines del món a càrrec de l'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca. Durant la jornada també hi haurà diverses actuacions musicals i un espectacle de foc.

 

El diumenge 4 de novembre continuaran les activitats dels diferents mercats i la del Circ Medieval, Bambú Circ i Cuines del Món, mentre que hi ha programada més música en directe, una cercavila medieval, teatre i balls de saló. Les activitats continuaran durant la setmana i fins al dia 9 de novembre.

 

L'AJUNTAMENT D'INCA VOS DESITJA UNA BONA FIRA!

 

  

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí