dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Viu el Nadal a Andratx

del 30 de novembre al 6 de gener

viu-el-nadal-a-andratx

  

“Viu el Nadal” és un cicle d’activitats organitzat per la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Andratx per a les festes de Nadal.

 

Des del començament de desembre i fins passat el dia dels reis, "Viu el Nadal" inclou activitats tan pròpies d’aquestes dates com mercadets de nadal, concerts de nadales, festes per cap d’any o la cavalcada dels Reis Mags, així com també actuacions de teatre i cinema.

 

 

Andratx torna a convidar al cicle “Viu el Nadal” des de principis de desembre fins al 6 de gener

  

Andratx organitza cada any, per a aquestes dates, un extens programa d'activitats nadalenques, per fer més amena l'arribada de l'hivern. Hi destaca, entre d'altres propostes, el Betlem Vivent al Port d'Andratx (22 de desembre), amb nadales i xocolatada inclosa, el tradicional mercat de Nadal a la Plaça Espanya o el concert de la Coral Veus de Ponent (30 de desembre).

 

També hi destaquen els concursos de betlems i d'aparadors de Nadal (durant totes les festes), el Parc Infantil "Viu el Nadal" (del 2 al 4 de gener) i la cavalcada dels Reis Mags d'Orient (5 de gener).

 

Els més joves de la família també seran protagonistes d'aquest cicle de “Viu el Nadal” amb activitats dirigides a infants i famílies, com ara les Cercaviles Boverí, l'arribada del Pare Noël, teatre i cinema infantil, a més de "la Festa dels Spaguetti" de dia 30 de desembre.

 

Cercau a la programació a l'enllaç, de ben segur que trobareu una activitat que bé us encaixi!

 

 L'AJUNTAMENT D'ANDRATX VOS DESITJA UN BON NADAL!

 

 

Programa complet Viu el Nadal 2018