dimecres, 11. desembre 2019
ca es en de
ca es en de

Viu el Nadal a Andratx

del 30 de novembre al 5 de gener

viu-el-nadal-a-andratx

 

"Viu el Nadal" a Andratx amb activitats nadalenques creatives i un gran mercat  

 

“Viu el Nadal” és un cicle d’activitats organitzat cada any per l’Ajuntament d’Andratx per dinamitzar les festes de Nadal al poble amb activitats dirigides a tots els públics, però amb la mirada molt posada als protagonistes d'aquestes dates: els infants. 

 

Des del començament de desembre i fins passat el dia dels reis, "Viu el Nadal" inclou activitats tan pròpies d’aquestes dates com mercadets de nadal, concerts de nadales, festes per cap d’any o la cavalcada dels Reis Mags, així com també concursos d'aparadors de Nadal i de betlems tradicionals.

 

Hi destaca, dia 7 de desembre, el Mercat de Nadal que se celebra a la Plaça Espanya. Inclourà activitats diverses, com arael taller infantil “Muntam l’arbre de Nadal a la plaça”, on els més petits podran crear i penjar la decoració nadalenca feta amb material reciclat.
A continuació hi haurà actuació de Escola de Ball Aires d’Andratx, el concert Aprojove i el lliurament de Calendaris de l'Ajuntament. S'horabaixa també hi haurà xocolatada i, a les 18:00h, l'activitat "Encén Nadal", amb nevada, encesa de llums i concert final.

 

 

  

L'AJUNTAMENT D'ANDRATX VOS DESITJA UN BON NADAL!

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí