divendres, 4. desembre 2020
ca es en de
ca es en de

Viu el Nadal a Andratx 2020 -2021

del 4 de desembre al 5 de gener

viu-el-nadal-a-andratx

 

Andratx celebra un programa "Viu el Nadal" adaptat a la normativa covid-19

 

Andratx celebra una nova edició del programa 'Viu el Nadal', que pretén animar el Nadal al municipi mitjançant una sèrie d'activitats destinades a tots els públics.

 

No torna enguany, per mor de la situació de pandèmia, el Parc de Nadal, un dels events que més gent atreia, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, i adaptant-se a les noves mesures de salut i de seguretat.

 

"Tot i els temps complicats que estem passant, no hem volgut eliminar la il·lusió d'aquestes dates tan especials. Així que readaptant-nos, reajustant-nos, hem decidit mantenir aquest programa de 'Viu el Nadal 2020-2021', amb més limitacions que en anys anteriors, sí; complint amb totes les mesures i protocols, per descomptat; però amb moltes i molt variades activitats que duran alegria i diversió al nostre municipi", va assenyalar durant la presentació el batle d'Andratx Joan Manera.

 

D'aquesta manera, el 'Viu el Nadal 2020' comença ja aquest divendres dia 4 de desembre amb la inauguració de l'exposició de rebosteria nadalenca, i es prolonga fins al 5 de gener, dia en què els més petits podran viure una cavalcada dels Reis d'Orient diferent, però molt especial. Hauran d'esperar la seva visita des de casa, però que no es preocupin perquè els deixaran regals com cada any.

 

En total, hi haurà prop d'una trentena d'activitats entre les que es poden trobar concerts, obres teatrals, tallers infantils, exposicions i conferències, activitats a la biblioteca, o cinema infantil, a més dels tradicionals concursos de betlems i d'aparadors.

 

Des del consistori s'ha apostat també per mantenir esdeveniments com el Mercat de Nadal, que tindrà lloc el dissabte 19 de desembre; la Gala de lliurament dels Premis Andratx, el 6 de desembre; o la projecció del documental '100 anys del setmanari Andratx', el divendres 11 de desembre.

 

Per a totes les activitats que requereixin d'un control d'aforament, es podran reservar les entrades al casal de Can Riera en horari de 10h a 14h i de 17h a 21h de dilluns a divendres, en el número de telèfon 971628018, o en l'adreça de correu cultura@andratx.cat.

 

Més informació aquí

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí