ca es en de

Alcúdia

alcudia


Alcúdia ofereix activitats per a tot tipus de visitants: des dels que busquen tranquil·litat i natura fins als que volen explorar cultura, tradició i folklore

 

Alcúdia és una població situada a la península homònima del nord-est de l'illa de Mallorca entre els seus dos badies, la d'Alcúdia i la de Pollença. Amb més de 60 km2, té més de 30 km de costa. Històricament ha resultat ser sempre una de les principals portes d'entrada a Mallorca, amb un magnífic entorn natural i nombroses àrees protegides.

 

Alcúdia té un valor paisatgístic destacat. A més de les seves moltes cales i platges d'aigües cristal·lines, la zona ofereix activitats per a tot tipus de visitants: des dels que busquen tranquil·litat i natura, els que practiquen esports (és una de les zones de pràctica de kitesurf, surf, etc. ) fins als que volen explorar la cultura, tradicions folklòriques, artesania, etc.

 

El municipi d'Alcúdia inclou diferents nuclis de població: el centre històric, el port, la platja d'Alcúdia, i altres zones residencials (Alcanada, la Marina, Barcarès, Moré Vermell, Manresa, Mal Pas, Bon Aire ...).

 

 La badia d'Alcúdia ha estat sempre un lloc tradicional d'estiueig per a molts mallorquins, i avui dia és una de les zones més turístiques de l'illa. 

 

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Alcúdia

 • Festes de Sant Jaume a Alcúdia

  Festes de Sant Jaume a Alcúdia

  Cada any, a finals del mes de juliol, Alcúdia celebra les seves festes patronals per Sant Jaume. Durant una setmana s’hi celebren pel poble un bon grapat d’activitats estiuenques, com concerts,

  Veure »
 • Agost a la fresca 2020 - Alcúdia

  Agost a la fresca 2020 - Alcúdia

  Les nits d'agost a Alcúdia acullen les activitats d'"Agost a la fresca", que presenten una programació variada i refrescant que inclouen tallers, concerts, projeccions, cicles de teatre i circ a l'aire lliure ... El teatre romà i el fantàstic pati de la Biblioteca Can Torró són dos dels llocs on se celebren aquestes activitats

  Veure »
 • Fira d'Alcúdia

  Fira d'Alcúdia

  A principis del mes d'octubre, Alcudia celebra durant un cap de setmana la fira de tardor. Una àmplia mostra plena d’artesania, empreses locals i productes mallorquins.

  Veure »
 • Festes de Nadal a Alcúdia

  Festes de Nadal a Alcúdia

  L'encesa de llums de principis del mes de desembre a Alcúdia i el Port d'Alcúdia marca un mes d'activitats i propostes de Nadal que tenen tota la família com a públic objectiu.

  Veure »
 • Setmana Santa a Alcúdia (activitats online)

  Setmana Santa a Alcúdia (activitats online)

  L'Ajuntament Alcúdia s'adapta a les restriccions pel coronavirus i presenta un programa virtual perquè els alcudiencs i les alcudienques no es quedin sense celebrar la Setmana Santa 2020.

   

   

  La Setmana Santa a Mallorca és una de les èpoques daurades tant per als visitants externs com per als locals. No només hi ha temperatures suaus; els dies s'allarguen i la gran varietat de propostes culturals, gastronòmiques i d'oci fan que sigui una de les millors èpoques per trescar l'illa. 

  Veure »

QUE VISITAR A Alcúdia