ca es en de

Campanet

campanet

Campanet és un municipi mallorquí situat a l’extrem nord de la comarca de Es Raiguer.

 

Limita amb els municipis de Pollença, Sa Pobla, Búger, Selva i Escorca i inclou en el seu territori la vila de Campanet i el llogaret d’Ullaró. Malgrat el que pugui paréixer pel seu escut, el topónim de Campanet no prové de la paraula “campana”, sinó del llatí “capanna”. Actualment la població del municipi ronda els 2.500 habitants, dels quals quasi la totalitat viuen al poble.

 

Si bé històricament la economia de Campanet s’ha basat en el sector agrari, actualment i degut a la seva proximitat geogràfica molta de la seva població es dedica als sectors turistic i industrial relacionats amb Alcudia i Inca.

 

Campanet celebra dues grans festes: les festes de Sant Victorià i la festa de Sant Miquel, ubicades a principis i a finals d’estiu. Precisament d’aquesta estació també destaca el Carnaval, una festa jove molt popular. La fira de Campanet es celebra per primavera el segon diumenge del mes de maig.

 

El mercat setmanal de Campanet se celebra el dimarts.

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Campanet

 • Festes de Sant Victorià a Campanet

  Festes de Sant Victorià a Campanet

  Les festes de sant Victorià a Campanet formen part de l'estiu mallorquí. Festes plenes d'activitats tant per a grans com per a petits on les associacions del poble participen de valent.

  Veure »
 • Festes de Sant Miquel a Campanet

  Festes de Sant Miquel a Campanet

  Campanet celebra les seves festes patronals el dia de Sant Miquel, el 29 de setembre. Durant la setmana anterior comencen les celebracions amb distintes activitats lúdiques i culturals. ...

  Veure »
 • Fira de maig a Campanet

  Fira de maig a Campanet

  La Fira de Maig de Campanet, perduda durant una sèrie d’anys i recuperada en la dècada dels 80, torna a celebrar-se amb força en els darrers anys. Una fira que s’està convertint en tot un referent,...

  Veure »