ca es en de

Deià

deia

Deià, bressol d'artistes, ofereix algunes de les vistes i postes de sol més espectaculars de Mallorca

 

Aquesta petita localitat del nord de Mallorca és una de les zones amb més encant a tota l'illa. Bressol d'adopció d'artistes i actual destinació turística destacada, se situa en un paratge pintoresc i característic de la Serra de Tramuntana. El perfil actual de Deià data de l'ocupació musulmana, dels segles X - XIII, quan els seus habitants van començar a construir els bancals i sistemes d'irrigació que doten a la comarca de la seva riquesa agrícola.

 

Personatges com l'escriptor Robert Graves, la casa es pot visitar, els músics Mike Oldfield o Andrew Lloyd Webber han triat al llarg de la història Deià com a refugi, atrets per la bellesa de l'entorn. Encara avui és lloc de pelegrinatge de molts artistes i turisme cultural.

 

A més, té un entorn amb una àmplia gamma d'atractius turístics, com ara Sa Foradada, que ens ofereix una de les postes de sol més característiques i espectaculars de l'illa.
 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Deià

  • Festes de Sant Joan a Deià

    Festes de Sant Joan a Deià

    Sant Joan Baptista és el patró d'aquesta localitat situada a la serra de Tramuntana. Cada any, aquest municipi celebra les festes patronals durant el mes de juny, coincidint amb l'arribada de l'estiu. Els dies que dura la festa es poden trobar al poble diverses activitats...

    Veure »